Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post


Gast

#110 Re:

2014-07-17 14:48

#102: - Het is toch niet normaal om zoveel asielzoekers onder te brengen op deze plek?! wat te denken van de (criminele)overlast in de wijk en aangrenzende wijken. Denk aan de wijk bij de Aldi en de weg er naar toe. Meeste zullen geen dagbesteding hebben en gaan ook maar rondhangen en rottigheid uithalen.

Je zou hen ook een dagbesteding kunnen geven, opvangen in de wijk en niet per definitie "crimineel" noemen en hen met de nek aankijken. Steek je hand ook eens in eigen boezem!

Reacties

iemand uit Middelburg

#253 Re: Re:

2014-07-31 18:36:10

#110: - Re:

Of mijn fiets nu door een zogenaamd "zwarte" persoon, een Jood dan wel een blanke of moslim wordt gejat, maakt me niet uit, het is en blijft een rot streek. Maar als je in een rustige buurt woont en je gaat de kans vergroten dat ze mijn of andere fietsen gaan jatten, verplaats dan het probleem maar met waar de mensen wonen welk dit voor ons beslissen, dit gebeurd namelijk niet. Weet je laat ze maar een asielzoekerscentrum van 1 van die palijzen maken van onze koning.. heb je daar wel eens een asielzoekers centrum in de buurt gezien? Waarom moeten dit soort opvanghuizen bij ons werkende mensen gebouwd worden?En daarnaast O o o o wat zijn deze mensen zo zielig en arm... wel eens gedacht hoe duur het is om van hier naar bv Afrika is om te vliegen? Met welk geld komen zij dan naar ons toe? Hadden ze het geld beter in hun eigen land en hun zelf kunnen lnvesteren!