behoud reinigingsdienst stad Sint-niklaas

Quoted post

amat 41

#18

2013-04-02 21:15

De st-Niklase huisvestingsMij.durft aan de huurders geen verplichting oplegggen om de voor, en achtertuin te onderhouden.Sinds enkele jaren gaan we daardoor achteruit en krijgen een venloederde wijk.

Reacties

Johan Kesteloot

#29 Re: Sint Niklase Maatschappij voor Huisvesting

2013-04-04 15:56:52

#18: amat 41 -

Dag Amat,

 

Ik woon ook in een sociale woning, en neen het klopt totaal NIET want als je je huurcontract even naleest, indien U zelfs een Sociale woning betrekt en huurt, staat er duidelijk dat "de huurder zijn/haar woning als een goede huisvader/moeder moet behandelen." Ik ben ook geen tuinliefhebber. Ik heb daar geen tijd meer voor sinds ik nu werk VOOR 2 EURO 97 PER MAAND / jawel U leest het goed PER MAAND.

 

Er rest mij niks anders dan deze maatschappij te bedanken. Ik Doe wat ik kan he maar SNMH heeft niks met de reinigingsdienst te maken of word dit meer een forum tegen de SNMH.

 

Het gaat hem hier om de Reingigingsdienst en alle andere Stadsdiensten ook. IK JOHAN KESTELOOT STA ACHTER JULLIE MENSEN !!!

Hartelijk,

 

Gaat na het nieuws van een lokale zender het Stadsbestuur luisteren ???

Een verkoop van een stadsgebouw redt al honderd mensen. kijkt U dan maar eens naar Driegaaienstraat tussen de nummer 100 en 62. Daar rij je uw fiets kapot !!! Subsisies voor feesten kunnen ze wel geven en zoals ik indertijd al gezegd heb in "de ochten" , Het vertrek van de Ronde indertijd in Sint Niklaas kostte de stad 3.6 miljoen frank ( U rekent het maar uit in euro) is78.000 euro.

Maar toen de Brouwerij uit Antwerpen hun "handen" terugtrok was het hommeles.

Ik zou gewoon een optie nemen aan een verkoop van Stadsgebouwen of aan het verhuur ervan .