Zeg ja tegen kerckebosch


Gast

/ #18

2012-02-27 13:07

Gemeentepolitiek blijft een gevoelig onderwerp. De belangen van verschillende groepen ligt te dicht bij hunzelf en kan een tunnelvisie creeeren. Daarnaast zijn de raadsleden zeker beinvloedbaar door "rumoer" van buitenaf. Zo zou je je kunnen afvragen of de band van Marcel Fluitman (van CDA Zeist) met de Damiaanschool/scholenlaantje zijn visie niet beinvloed.
Feit is dat menigeen door opportunisme gedreven word in deze.
Flatbewoners van de Irenelaan zien hun verhuisdroom als sneeuw voor de zon verdwijnen en komen in het geweer, Bewoners van de Magrietlaan denken zoek jullie het maar uit, wij zijn toch niet aan de beurt, bewoners van de Graaf Janlaan zien een bouwput achter hun huis niet zitten en stellen dit synoniem aan opkomen voor bomen en eekhoorns, overige Hoge Dennen bewoners zitten in over de toekomst van de school van hun kinderen etc. Op die zelfde school zitten veel kinderen die nu in zeer ongezonde woningen leven.
Kan voor een ieder begrip op brengen. Hoop dat iemand al deze groepen bij elkaar kan brengen en mijns inziens kan dit alleen door het creeren van een nieuwe vitale wijk, waarbij de verschillen tussen Hoge Dennen en Kerckebosch minder groot worden en er meer eenheid onstaat.