Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

ID ID ID ID ID!
Gast

/ #5 weg met de hervorming

2010-11-01 01:38

interventiedienst is de dienst die het zwaarst zal getroffen worden mensen! En waarom? Wij werken goed nu, we leveren resultaten! Door van pelotons naar teams te gaan denkt men de oplossing te hebben...Heren Professoren, de uitleg die u daarvoor geeft is één van de laagste: te militaristisch... who gives a fuck! Laat ons nu toch gewoon zijn wie we zijn. Geef eens toe dat dit één grote besparingsmaatregel is die jullie willen doorvoeren!

Elke dag worden wij op straat uitgemaakt,uitgespuwd. Klagen wij daarover? Neen! Komt dit elke keer in de krant? Neen, nooit zelf.
Wanneer wij eens iets verkeerd doen of wanneer men denkt dat we iets verkeerd hebben gedaan, dan komt het pas in de krant! Met dank aan de linkse burgemeester die daar dan in de media steeds zijn negatief getint zegje moet over doen! De leiding schiet dan ook nog eens in paniek! STA EENS ACHTER UW VOLK!!!!

Ik ben geen normaal gezien geen voorstander om te staken, maar nu zullen we ni anders kunnen! Men luistert toch niet naar ons!

Zet eens mensen aan de leiding die weten wat het is om op straat te lopen, die weten wat het is om elke dag de miserie op te lossen!

als laatste: chapeau hcp Van Belle! U heeft geen culot, maar wel de nodige dosis verstand! De enige die culot heeft, is meneer De Ruyver!