€200 en nog veel meer: GEEN STIJL


Gast

/ #2205

2012-01-23 14:05

Totale discriminatie van de GGZ patiënten, zelf vindt ik het zeer problematisch om de GGZ niet meer aan te houden, dit zal mij ook zeker niet lukken dus ben ik veroordeeld tot betaling van deze 200 euro extra, hopelijk kom ik straks niet aan ook nog eens een maandbedrag voor opname, dat is het hek van de dam voor mij.
De regering hoor je altijd zeggen dat discriminatie niet mag, tegen geen enkele bevolkingsgroep of richting maar als je wat mankeert waar ik zelf zeker niet om gevraagd heb moet ik daarvoor wel gaan betalen aan zaken wat voor mij zeker geen meerwaarde heeft, de behandeling zal er niet mee vooruit gaan omdat het geld als ik het goed heb toch naar DSW zorg gaat, m.a.w. het is gewoon een inhouding waar iedereen die andere soorten verzorging krijgen mede betaald wordt door patiënten van de GGZ.
En wat ik net al zei, die discriminatie van een bepaalde groep zit mij totaal niet lekker, maar kan je er wat mee? Ik vraag het me af.
By de way, ik heb PTSS dus ben er ook zomaar niet van verlost, dus ook weer een veroordeling op mijn financiële mogelijkheden die echt niet zo rooskleurig zijn als die verantwoordlijke af en toe wel niet denken.