Anne Faber dood door schuld rechtssysteem


Gast

/ #188

2017-10-29 09:48

Beste Lydia , u heeft inderdaad iets unieks gedaan . Ook vraagt u om andere wantoestanden te melden . Vandaar meld ik u een relaas dat ik in mijn nabije omgeving heb meegemaakt . Ouders van een vriend van mij , een ouder paar van rond de 65 , waarvan de moeder slecht ter been was , zijn op een zeer brute wijze in elkaar geslagen met een brommerhelm en neergestoken . Waarbij de vader ernstig gewond raakte . De daders waren Antelianen .
Het paar heeft daarvan direct aangifte gedaan bij de politie . Waar ze al heel snel op terug zijn gekomen door het feit dat de daders , inzage krijgen in de aangifte , en zodoende het adres en telefoonnummer van de slachtoffers konden achterhalen . Het stel werd door de daders opgebeld met de mededeling , (bedreiging) dat ze het karwei zouden komen afmaken , als ze niet snel de aanklacht in zouden trekken . Waarop de ouders dat ook meteen gedaan hebben , uit angst vermoord te worden . Dit zijn toch toestanden in dit land die niet door de beugel kunnen . Het slachtoffer word totaal niet beschermt en de dader word bevoordeeld de wereld op zijn kop dus. Lydia ik begrijp dat dit iets heel anders is dan de zaak van Anne , maar wilde het je toch melden om er op te wijzen dat het rechtssysteem in ons land aan alle kanten rammelt en vaak uit valt in het voordeel van de dader in plaats van het slachtoffer .

Lydia heel veel respect voor je inzet , die uiting geeft aan de verontwaardiging van heel veel mensen , over ons rechtssysteem . Dank dat u dit mogelijk hebt gemaakt .




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...