afsluiting tijdens de spits? NEE!


Gast

/ #78

2016-09-10 15:46

Ik begrijp goed dat de aanwonenden Hummeloseweg meer verkeershinder ervaren nu er een toename is aan, met name, remmend, stilstaand en optrekkend verkeer.  Echter staat het belang van ondernemend en wonend Hummelo, de ergenis van een eventuele verdere isolatie van dit mooie dorp, de verschuiving van het probleem richting aanwonenden elders (inclusief sluipverkeer Hessenweg etc.) en de onnodige vervuilende kilometers die een ieder gaat maken vele malen hoger wegen dan het belang van de enkele aanwonenden aan de Hummeloseweg die (gedeeltelijke) afsluiting van deze, in veel opzichten, belangrijke verkeersader wensen in (vanzelfsprekend) eigen belang.

Bedenk dat hier altijd verkeer doorheen is gegaan en de toename van verkeer in algemene zin nu eenmaal een feit is waar we geen van allen "omheen" kunnen.   De "overlast" van de toename is voor een belangrijk deel te danken aan de aangebrachte verkeersremmers waardoor er voordurend wisselende verkeersbewegingen en opstoppingen zijn.

Beste gemeente; belangen afwegen en objectief blijven, verkeersremmende maatregelen eruit, verbod op vrachtverkeer Hummeloseweg handhaven en van de aanwonenden Hummeloseweg (naar ik mag aannemen en hopen) begrip en verdraagzaamheid tegemoet zien voor het kiezen van andere maatregelen dan de voorgestelde.  Ik wens de gemeente veel wijsheid toe.