€200 en nog veel meer: GEEN STIJL


Gast

/ #996 Re:

2011-10-28 11:38

#1: -

Ik denk dat het hele probleem veel dieper zit dan alleen de bijdrage... Als ik naar de zorg kijk als ondernemer dan zie ik de meest belachelijke salarissen voorbij komen.. daarnaast de aller duurste pensioen premies van Nederland..

De hele CAO voor de gezondheidszorg zou op de schop moeten.. scheelt al snel 15% (alleen een ander pensioenfonds..dan Zorg en Welzijn.. duurste van Nederland.. slechtse prestatie!) De zorg CAO dwingt iedere zorg ondernemer met dat totaal onrendabele pensioenfonds in zee te gaan... belachelijk)

Neem de salarissen... en dan met name het administratief personeel.. dat verdient conform de CAO.. en in schalen.. hoe kan het toch dat een secretaresse voor 28 uur inde week 1650 euro netto meeneemt.. geen wonder dat de gezondheidszorg zo belachelijk duur is.. (ik gun iedereen zijn/haar salaris.. begrijp me goed, maar het staat in geen enkele verhouding... Als ik dan kijk naar wat een medisch specialist (in de GGZ) verdient.. via de DBC een uurloon heeft van 70 euro.. en daar heb je dan 14 jaar voor gestudeerd.. een onderhouds monteur bij een garage kost al snel 95 euro ex btw..

De hele gezondheidszorg moet op de schop... en dringend ook..