MANIFEST: LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG HET ALTERNATIEF (Petitie Het Roer Moet OM)


Gast

/ #20

2016-04-22 09:14

Dit moet zeker slagen. Echtgenpoot Schippers met oneerlijk ophogen kosten. De eigen Bijdrage moet verdwijnen voor zorg omdat we al 12,65% betalen van onze sociale lasten voor AWBZ hulp en middelen. Door eht een andere naam te geven WMO is dat geen reden nog eens dubbel te laten betalen voor hetzelfde. De veel goedkopere alternatieve en natuurlijke behandelingen en middelen moeten terug in het schap. Info gezondheidsclaims voedingsmiddelen en kruiden en vitamines moet weer terug. Ook waar middelen voor worden gebruikt, zoals kruiden en homeopathie. Er moet worden gestopt met spekken van Schippers vriendjes Vilderberg Big Pharma maar gezondheid terug en betaalbaar zoals het was voordat Schippers het in handen nam en onbetaalbaar maakte.
Terug naar een normaal niveau zoals het was in de tijd van Ziekenfonds en privé verzekering. Een gezonde basis vergelijkbaar met ziekenfonds maar dan iets beter en aanvullende verzekeringen op maat naar wens en leeftijdscategorie.
Dat eigen risico moet verdwijnen. Net als Eigen bijdrage een oneerlijke boete op hulp en zorg nodig hebben en ziek zijn.
Het geeft nu al veel te veel zorgmijders en dit moet stoppen. Schippers graait haar inkomen met echtgenoot maar elders bij elkaar en nioet langer ten koste van mensenlevens. Er zijn te veel mensen dood veroederd vereenzaamd gevonden en deze genocide van mensen die zorg en hulp nodig hebben moet stoppen.
Ik geen deze petitie weer door!
JvdB te Z



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...