Stop geluidsoverlast NDSM –(dance)evenementen

Bewoner Silodam
Gast

/ #199

2016-03-03 14:14

Ook op dagen waarop geen evenementen zijn aangekondigd produceert de NDSM achterlijke geluiden met luide diepe bassen. Donderdag 3 maart vanaf 14:00 tot 16:00  schalt het geluid van een soort rubberen gootsteen ontstopper over het IJ. Totaal debiel en achterlijk zijn de lui die hier mee bezig zijn. Een steeds maar herhalende elektronische Bloeiep, Bloeiep, Bloeiep,...Bloeiep, Bloeiep, Bloeiep, enzovoort. The BLOEIEP SEVOL Gootsteenontstopper project? 

Met NDSM werf gebeld (020 493 1070). Een dame nam melig lachend de telefoon op. Al helemaal stoned van het geluid? Uitgebreid stelde zij mij gerust dat  het om een sound check ging. Zij begreep mijn frustratie maar ik moest juist blij zijn want met de resultaten van de test zou geluidsoverlast in de toekomst minder zijn. Bovendien moest ik weten dat de NDSM-werf récht had om geluid te maken. Maar hebben zij ook recht om vervelend geluid te maken dat het hele IJ overschalt? NDSM propaganda voor de rubbere gootsteen ontstopper? Ik denk niet dat zij met deze houding zich populairder bij de omwonende in de wijde omtrek gaan maken. KLOVSEJTSEJTOOLK SEVOL BLOEIEP,  BLOEIEP, BLOEIEP...

Zolangzamerhand begin ik deze zogenaamd hippe NDSM-werf, deze grauwe lelijke bakstenen werf die op mooie- en feestdagen de ruimte vervuilt met PuRE DREUNENDE SOUND POLUTION met zijn dance events en evenementen ten dienste van jaarlijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar achterlijk vertier die je tijdens zo'n event vanaf de overkant van het IJ  in de verte opeengepakt kan zien staan te luisteren naar het apatisch makende achterlijke BOEM, BOEM, BOEM van duizenden decibels een broedplaats van het kwaad te vinden.