SAMEN KUNNEN WE HET!


Gast

/ #789

2016-02-06 14:26

Ieder mens is uniek, maar we zijn wel allemaal gelijk. Iedereen is welkom en ieder mens verdient het om een gezond en een vredevol leven te lijden.

Ik heb deze petitie ondertekend nadat ik vandaag toevallig langs een demonstratie liep en er bij heb gestaan. Het deed me goed om te zien dat er mensen waren van verschillende afkomsten en dat ze allemaal voor gelijkheid protesteerde. Ik voelde me fijn toen ik daar tussen stond.

Na een half uur moest ik verder. Overal waar je keek waren er politieagenten en busjes. Er waren zelfs paarden aanwezig. Nadat ik zo een 500 meter verder reed op de scooter was er een obstructie en kon ik er niet langs. Ik keek naar rechts en zag een groep demonstranten staan die er tegen waren. Het viel me gelijk op dat ze me aanstaarde met een blik dat ik hier niet hoor te staan. De politie agenten stonden er kort op, namen maatregelen om het niet uit de hand te laten lopen, terwijl ik een half uur geleden met agenten stond te praten over deze kwestie.

Laten we samen onze wereld beter maken en genezen van alle virussen die het kapot willen maken door middel van gehele volken uit te roeien en landen te verwoesten. Ik geloof erin dat het gaat lukken.

Met veel liefs,

Murat & Mohamed