Kleinschalige honden- en kattenfok mag niet aan banden!


Gast

/ #116

2014-12-12 11:25

hele jammer en betreurenswaardig !!
Ik verschiet hier niet van het is al een tijd aan het rommelen en de 'grote' Broodfokkers willen ons kleine occasionele en hobbyfokkers uit de weg om nog meer gewin te maken en winstbejag en willen alles in eigen handen hebben.
Terwijl wij er alles aan doen om mooie,gezonde hondjes op de wereld te zetten, DNA testen doen voor erfelijke afwijkingen.
af en toe een nestje met verantwoorde combinatie's waarvoor we héél ver reizen soms om een geschikte dekreu te gebruiken en alle voor en na deftig uit te pluizen.
Onze pups in de woonkamer op te voeden,goed te socialiseren zodat het mooie stabiele hondjes worden.
Onze honden leven in huis met ons samen en zijn een deel van ons gezin, maar die broodfokkers worden een hand boven het hoofd gehouden zolang ze maar op hun vierkante meters zitten die op papier staan maar waar is de liefde voor die hondjes in de broodfok?? die kennen ze niet de meesten zien het daglicht niet en zitten constant op die vierkante meter die zoveel belangrijker is voor de overheid dan de liefde,zorg die ze krijgen bij een hobbyfokker met hart en ziel voor zijn roedel.
Ik vind het schandalig en broodfok moet weg, waar zijn ze mee bezig, maar de overheid verdiendd eraan aan die grote broodfokkers en daar gaat het allemaal om geldgewin.....