Gouda Noord zoals het Hoort

Gouda Noord Zoals het Hoort
De auteur van deze petitie

/ #194 Re: Re: Re: Re: Geldigheid petitie

2014-11-28 22:27

#193: - Re: Re: Re: Geldigheid petitie 

 Goedenavond,

Dank u wel dat u probeert mee te denken! En opvallend hoeveel energie hoe u als '' totaal onbekende '' zoveel energie steekt in het proberen ons te overtuigen dat deze petitie geen enkele zin zou hebben. Misschien had ik anders moeten formuleren ; wij hebben het gevoel dat u verwarring probeert te zaaien. Ons excuus daarvoor. 

Dat er richtlijnen voor een petitie staan zoveel is duidelijk. En dat we zo kort mogelijk de complexe werkelijkheid hebben weergegeven ook, waarop we de aandacht vestigen. Overigens staat het u geheel vrij ons een petitietekst te sturen waarvan u denkt dat die wel zou voldoen. 

Dat wij de handen uit de mouwen steken, dat is duidelijk. Uw mening leggen wij dan ook naast ons neer. Daarnaast gaat het hier niet om de zwarte piet te geven aan een ander. Wij leggen simpelweg de bewindspersonen voor waarvoor zij wettelijk gezien aansprakelijk te zijn.

Een van de voorbeelden waaruit blijkt dat de vereniging beslist niet achterover heeft geleund vindt u hier u op Jalta.nl onder de titel: Buurtbewoners winnen eerste slag: besluit Goudse moskee uitgesteld. 

Verder wensen wij u een heel plezierig weekend & natuurlijk veel leesplezier!

Met vriendelijke groeten,