IK BEN VOOR #1FNV

Regie Redmeijer

/ #18 Niet nu, dan is de kans voorbij..........

2014-10-14 11:51

Als 1 FNV die samen optrekken, gebruik maken van elkaars expertise, samenwerken en samen opkomen voor allen die ooit deel uitmaakte van de arbeidsmarkt, voor hen die reeds deelnemen aan de arbeidsmarkt, voor allen die deel zouden willen nemen aan de arbeidsmarkt en voor alle leden die straks op de arbeidsmarkt komen.

1 FNV die veel sterker kan optreden tegen onwenselijke zaken van dit huidige en de toekomstige kabinetten. Voor onze ouderen, voor onze broers, zussen, vrienden, kinderen en kleinkinderen.

De 3 punten die nog op rood staan binnen bondgenoten, wegen als nadelen niet op tegen de voordelen. Plan van aanpak sectoralisatie ligt er, ja heeft onzekere uitkomst. Wie is opdrachtgever financieel onderzoek? Die zou ik aanpakken als hij speelt en is niet aan bg, maar aan het LP. Bondsraad bondgenoten zou zwaarwegend advies moeten meegeven aan het ledenparlement. En de 3e financieel directeur niet onder algemeen directeur, maar naast. Een financieel directeur die zijn zaken niet goed kan regelen onder een algemeen directeur is mijns inziens niet geschikt voor de functie.