Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda


Gast

/ #557 Inspraakavond

2014-09-04 13:22

Het was weer een roerige inspraakavond gisteren. 3 sprekers vanuit de verenigde omwonenden.  En we gaan DOOR! Volgende inspraak avond staat het weer op de agenda, maar dan bespreken we de waardeloze 0 meting en de slappe schaamlap die bestuursovereenkomst heet.

Maar eerst gisteren:

ER IS EEN BOM GEVALLEN GISTEREN: DE AANWEZIGEN WERDEN GECONFRONTEERD MET DE INTERPRETATIE VAN DE OMGEVINGSVERGUNNING DAT HET COA CARTE BLANCHE GEKREGEN HEEFT VAN DE AMBTENARIJ! DE TERMIJN VAN TWEE JAAR IS NOOIT DE BEDOELING GEWEEST, HET AZC MOET PERMANENT GAAN WORDEN! DE BESTUURSOVEREENKOMST STELT JURIDISCH GEEN ZAK VOOR EN HET COA WEET DAT!

Het was wederom een hoop gestamel van ons licht in de duisternis v Lunteren gisteren over hekjes en gesprekken met de burgemeester, bestuursovereenkomst (geen enkele juridische aarde) maar toen hij werd geconfronteerd met het feit dat er een onbepaalde tijd vergunning,  een onbepaald aantal te huisvesten asielzoekers en een beschikking over het gehele terrein voor het COA  (dus ook over de koepel waar er nog 800 extra in kunnen!) zonder terugkoppel-en beheersancties wordt doorgedrukt via de achterdeur, werd hij helemaal onverstaanbaar. Dat is inderdaad ook voor de democratie een grote zorg! 

Bizar: wat leek, er was niet 1!?! fractie die de omgevingsvergunning opgevraagd had! Ze hebben zich allemaal in slaap laten sussen door een bestuursovereenkomst die compleet 

waardeloos is? Daarmee is ook de bevolking op het  verkeerde been gezet.

We komen in opstand tegen de overvalstactieken van het COA, de desinformatie (zoals deze opzettelijk door onze gemeente in stand gehouden wordt) en het amateurisme wat de 'controlerende' volksvertegenwoordiging aan de dag legt! Sluit u aan via geenazcinbinnenstad@weebly.com