Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #554 Bed, brood en dak voor economische vluchtelingen en illegalen

2014-09-04 09:37

Grappig om te zien dat juist de linkse mening steeds radicaler, onverdraagzaam en totalitair wordt. Ze zien hun eigen idee als perfect en dat maakt iedere andere mening per definitie fout. Ze staan niet open voor redelijke tegenargumenten, maar zien dat als iets wat te vuur en te zwaard betreden moet worden (vooral met veel geschreeuw). Er is geen enkele logica te vinden in deze linkse starheid, men is zo overtuigd van het eigen gelijk, dat anderen weggezet worden op een manier waar juist links zich decennia tegen heeft afgezet. Deze onverdraagzaamheid slaat echt alles. 

Er is weinig voor nodig om in te zien dat het huidige (massa- ) immigratie beleid, het toelaten van economische vluchtelingen en gedogen van illegalen Nederland op achterstand heeft gezet en bovendien volledig faalt, omdat het beleid eenvoudig niet humaan is qua opvang, onderwijs en gezondheidszorg en bovendien Nederlanders discrimineert t.o.v nieuwkomers (qua behuizing of bijvoorbeeld financiele ondersteuning).  Links negeert dit eenvoudig en gaat maar door met deze ' humanitaire roadshow' .

Wel de mond vol hebben over polarisering, maar niet willen inzien dat ze zelf met hun houding ( en onwil) de katalisator zijn.  En de maatschappij kan de rekening betalen. Is dat sociaal ? 

Het vreemde is dat rechts (VVD burgemeesters in steden met nieuwe opvanglocaties) inmiddels ook de COA mantra van 'humanitaire en morele verplichting, breed maatschappelijk draagvlak en enorme toestroom van loklae vrijwillers' blind overnemen.

Het COA spreekt in haar beledisvisie imiddels van vaste grote opvangcentra in alle provincies, aangevuld met vaste noodlocaties. Nederland wordt van binnenuit veroverd en iedereen kijkt toe. 

De gemiddelde Nederlander is dit echter meer dan zat ! En dat heeft niets met de PVV te maken, maar alles met gezond verstand