Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7219 Re:

2014-08-11 18:11

#7208: -  

 "Hier, door dit soort mensen glijdt ons land in een rot vaart de dieperik in. Mensen die zichzelf boven alle anderen zetten, die menen dat zij het centrum van het heelal zijn, dat hun meninkje superieur is aan alle andere en dat iedereen moet schuiven voor hen. Dit zijn geen allochtonen, maar de botte Nederlander zelf, die maar wat graag naar anderen wijst als 'ie zelf een scheet laat. Want: hij schuld? Nee, dat kan. De hele wereld is fout, deugt niet, stinkt, maar hij toch niet?"

 

Wat een laffe vergelijking, een incident van een onbeschofte mens nemen als voorbeeld van wie de "allochtone nederlander" is. Die denkt dat "alles aan de ander"ligt.

Zeg heb je ooit het woord "generaliseren"gehoord?

Meneer, mevrouw, deze petitie gaat erom, dat SOMMIGE MENSEN geschreuwt hebben "Alle joden aan het gas!". En het was maar 70 jaar geleden dat tallose mensen hebben hun leven gegeven om te verchten voor vrijheid en tegen diktatuur en mensenmoord.

Dat gaat het om, niet om een andere cultuur beliedigen of niet! Snaput u dit wel of niet? Dat het niet over "cultuur"gaat of "wie is beter",maar over roeping tot mensen te doden???!!???