YES2morrowlandXL

linneke

/ #150 Re: Re: t

2014-01-31 22:20

#145: TML23 - Re: t

ik heb helemaal geen probleem met de muziek, mijn probleem ligt em bij het inpalmen van het domein. het kan niet dat 1 festival van het begin van de lente tot einde zomer een recreatie domein inpalmt en een heel publiek domein inricht alsof het van hun is.

de werken die voor dit 1e festival de komende jaren geplant staan zijn niet om aan te zien... ze veranderen de hele infrastructuur naar hun zin en daarvoor moet derecreatie fors inbinden. voor een recreatie domein zou recreatie net op de eerste plaats moeten komen!

ik neem aan de ze voor de lokersefeesten geen 100 tal bomen gaan kappen en een brug van 500m gaan bouwen en waterafvoer veranderen en een tunnel met een hele nieuwe weg naar een dijk gaan aanleggen en nog veel meer werken. sinds vorig jaar ziet TML het zo... festival eind juli, opkuis augustus, herfst en winter om hun plannen wat uit te werken, lente + juni om zoveel mogelijk werken uit te voeren, juli voor opbouw en festival en dan sluiten ze het domein maar af van juli tot midden augustus.