STOP project Buytenland nu!

Patrick Barendrecht

/ #1275 Project

2013-11-30 22:32

Een vazalstaat met naar mijn idee hele domme mensen verzieken de hele economie. Boerenbedrijven worden weggejaagd uit een polder en uit de rest van Nederland door dit soort belachelijke ideeën.

Eens te meer blijken de Hollandse ambtenaren een hoog zweefgehalte te hebben en zwetsen letterlijk uit hun nek, met hun pretstudies en ivoren toren denken bedenken zij de meest debiele plannen om een compleet land naar zijn grootje te helpen. Arrogant en hoogmoedig als zij zijn, hoop ik dat zij keihard vallen. Ondernemend Nederland is al genoeg slachtoffer geworden.

Hoop dat jullie door middel van het aanbieden van deze petitie het beoogde doel bereiken, om dit waanzinproject defintief af te kunnen blazen, want die zweefkezen die hierachter zitten, sporen gewoon echt niet. Ik zeg de zweep erover.

Wat ik graag zou willen zien is dat dit PRUTSKABINET met haar PRUTSAMBTENAREN, opstapt en een nieuw kabinet een voorbeeld neemt aan DUITSLAND om ondernemerschap en innovatie te stimuleren en niet het al zo waardevolle belastinggeld figuurlijk door het toilet te spoelen.

Het wordt tijd dat Nederlanders in actie komen tegen dit soort plannen en wanbeleid uit Den Haag, alleen een goed georganiseerde actie, met veel mensen oftewel eensgezinden die het helemaal gehad hebben met deze prutsers een grote en hard protest te voeren. Daar ben ik echt voor, spierballen tonen is het enige dat echt indruk zal maken!!!