poelweg-neen


Gast

/ #17

2013-11-28 17:45

Eerst en vooral een grote dank voor de initiatiefnemer van deze petitie. Dit laat ons toe om op een gezamelijke manier te reageren op een absurde maatregel van de gemeente Overijse.
Dat men in de gebouwen van de vuurmolen al lang vergeten is dat de Boslaan en omliggende straten ook tot Overijse behoren is geen nieuws. Deze maatregel bewijst nogmaals hoe weinig rekening er gehouden wordt met inwoners van deze wijk.
Als gezin met 3 kinderen is deze situatie onhoudbaar. Het is gewoon niet mogelijk om de kinderen op tijd op school of de bus te brengen. Het is totaal onbegrijpelijk dat men alle verkeer naar verkeerslichten laat rijden.
Als men denkt dat men hierdoor het sluipverkeer zal aanpakken dan hebben de mensen in de vuurmolen hun huiswerk niet goed gemaakt. Er is nu een nog grotere doorstroming via de Boslaan om zo naar Genval of Terhulpen te rijden.
Bovendien zijn de lichten slecht afgesteld en hierdoor staan er ellenlange files;
Dat de wijkagent een briefje in de bus komt steken met een "fiere" melding dat er reeds verschillende bestuurders een boete van 165 € mogen verwachten is dan weer een typisch gevolg van het totale wanbeleid in deze gemeente. Maar 's morgens om 06.30 zie ik geen enkele politie agent staan om de situatie juist in te schatten.
Ook al wil ik met veel plezier mijn centen spenderen aan de handelaars in Overijse, deze verliezen alleen maar klanten. Nu nog meer een reden om naar Delhaize, Brico en kleinhandel in Genval en Terhulpen te gaan. Ook niet zo slim van de mensen in de vuurmolen !  Wat vindt u daarvan Mijnheer Branckaer ? U bent toch een overtuigde vlaming ? Dat moet u niet zo aangenaam in de oren klinken ?


Kortom ; Onmiddellijk afschaffen. Niemand heeft hier baat bij (tenzij de gemeentelijke schatkist misschien). Of we kunnen ook een petitie starten om Maleizen bij Terhulpen aan te hechten. Daar zal men misschien wel oor hebben naar hun inwoners.

mvg
Familie Debackere