STOP project Buytenland nu!

Mirza Joemman
Gast

/ #1084 stop met het ontpolderen

2013-11-20 13:50

Via de eenvandaag uitzending heb ik vernomen dat een provincie wederom geld en dit keer letterlijk en figuurlijk geld over de sloot gaat vergooien. Het is toch niet te begrijpen dat het veranderen van de polder 150 miljoen gaat kosten voor het scheppen van een moeras! Het klinkt als een grap. Gemaakte natuur is toch geen natuur. Als men watervogels wilt zien kan men dat doen in het Haagse Zuiderpark, hier komen zoveel wilde ganzen. Laat de polder met hun boeren toch met rust. Een akker met groen is toch ook al gemaakte natuur.

Het is te gek voor woorden dat men water ombouwt tot haven en grond omvormt tot water.

Denk dat de provincie een politiek spel aan het spelen is  met deze boeren om hun land af te pakken, ''na het scheppen van zogenaamde natuur zal er na een jaar of twee hierna plaats gemaakt dienen te worden voor een nieuwe vinex lokatie of een shopping mal''.

Volgens mij is er sprake van corruptie net als de zaak Ton Hooijmaijers, het OM  dient de gedeputeerden die voorstander zijn van dergelijk belachelijk plan te laten onderzoeken naar hun integriteit.

Milieu partijen die voorstaander zijn van het ontpolderen dienen zich met wezenlijke zaken bezig te houden. Zoals het uitstreven van de BIJ, het indammen van immense groei aan kankerverwekkende waardeloze microgolven als 4G, ZIGGO WIFI SPOTS, DIGITENNE.