Petitie tegen collectieve bekendmaking toetsresultaten FEM

RS

/ #15

2013-11-12 09:30

@ Patje, dan denk ik dat wij van mening verschillen over wat "hatelijk" doen is. Mijn reactie is dan in jouw ogen misschien wat fel, maar het was niet mijn intentie om hatelijk over te komen.

DJ mag zijn mening hebben en ik heb het recht om daarop te reageren, om hem te laten zien hoe ik het ervaar en dat wat hij schrijft niet voor iedereen geldt.
En als DJ ons wil laten in zien dat we allemaal heel dom bezig zijn, door het ondertekenen van deze petitie, dan zal hij inderdaad met reële argumenten moeten komen.
Het ervaren van onrust is voor iedereen persoonlijk anders en er is, voor zover ik weet, niet onderzocht hoe dit ervaren wordt onder de studenten van FEM. (Mocht dit wel zo zijn, dan zie ik de resultaten graag tegemoet)
Verder zie ik het niet gebeuren dat een student extra zijn best gaat doen, omdat hij/zij zijn cijfer een paar weken later terug krijgt. Als dat opgaat, geef iedereen dan aan het einde van het jaar de cijfers in één keer terug, misschien doen ze dan nog wel beter hun best.
En als deze regeling er komt, zodat we een gezamenlijk moment van proosten hebben, tja...