Feskens moet bij Willem II blijven!


Gast

/ #129

2013-05-25 18:33

De clubraad kon de benoeming van Jan van Esch niet tegenhouden. Tijdens zijn periode van algemeen directeur heeft Martin Kroeze deze taak waargenomen. Toen Marco Faber algemeen directeur werdt heeft Jan van Esch weer zitting genomen in de RvC. Hier had hij recht op, omdat de externe financiers dit bedongen hebben in de onderhandelingen met Bottelier. Dat je hier praat over "hij zou Bottelier hebben weggestuurd" geeft aan dat je ook hier niet op de hoogte bent van de feiten. Dit is inmiddels namelijk bij iedereen ( die de feiten kent en zich interesseert in de zaak ) bekend. Ik ben ervan overtuigd dat als de schuld van de externe financiers is afbetaald ( oktober 2013 ) er niemand in de clubraad accoord gaat, als er voorgesteld wordt Pijnenburg en van Esch hun zetel te laten behouden. Dit is onlangs ook nog uitgesproken door de voorzitter van de RvC.

En het benoemen van "supporter of toeschouwer" op Tilbo wordt nu uit zijn verband gerukt. Iedereen die naar de club gaat is supporter/toeschouwer. Het ging er mijn inziens, aan te tonen dat veel supporters/toeschouwers zich helemaal niet bezighouden met het randgebeuren bij Willem ll. Dat er dan reeds 950 supporters/toeschouwers zijn die de petitie ondertekend hebben zegt daarom veel. En de stelling dat dit slechts een klein deel is, is absoluut onjuist. Het is inderdaad maar 10 tot 15% ( van het gemiddeld aantal supporters/toeschouwers dat bij wedstrijden op de tribune zit ), maar is het ook niet maar een klein deel van de supporters/toeschouwers die verantwoordelijk is voor het positieve geluid van de laatste maanden? Deze kleine groep supporters/toeschouwers heeft de laatste maanden een voortrekkersrol gehad, en heeft er mede met enkele clubmensen voor gezorgd dat de club de laatste maanden in een positieve flow zat. Ik ben bang dat door de ontwikkelingen rondom John Feskens, deze groep supporters/toeschouwers er weleens voor kan gaan zorgen dat de club de komende tijd op een andere manier in het nieuws komt.

Ik heb de berichten op Tilbo ook gelezen, en lees al jaren wat er allemaal gezegd wordt, en ben ervan overtuigd dat veel mensen hier vooral reageren om Dirruk onderuit te halen. Ik weet 1 ding zeker endat is dat Dirruk geen onzin verteld op Tilbo, in het verleden niet, en ook nu niet!!! Helaas lijkt het erop dat sommigen blind zijn voor kritiek op bepaalde figuren, ondanks dat blijkt dat er wat er door Dirruk geschreven is op Tilbo tot nu toe altijd blijkt waar te zijn. Gelukkig komt de info wel bij de juiste mensen binnen de club terecht zodat er actie ondernomen wordt. De term wanbeleid is meer gepast dan velen willen geloven.

Als laatste nog over het SCW. Dit is een officieus collectief en als er iemand uitspraken doet buiten het SCW om, is dit op eigen titel.