Inspecteur Huurman moet blijven!

Baselmans

/ #103 Voorvallen die ook helaas heer Huurman niet aan kon pakken

2013-04-28 16:22

1. Mijn vrouw (overleden suikerpatiënt) Werd in haar laatste strijd geholpen door heer Sahoury ze had even geen pijn tot dat ze bij de Taams kliniek kwam en heer Taams alles eruit trok en "die rommel" niet in zijn kliniek wilde!

2. Liggend in taams en wetende van verschillende artsen dat het haar laatste dagen was vertelde heer Taams me dat het heel goed ging. 2 dagen voor ze stierf duwde heer Taams op haar opgezwollen buik en vertelde me "jullie hebben toch geen geld om dit te opereren" Ik verteld dat we SVB zowel FZOG verzekerd waren. En hij liep weg met "Jullie kunnen dit niet betalen"! Ik rende achter hem aan en vroeg hem wat het kostte en hij antwoordde mij 25 duizend gulden. Ik vroeg hem "teken hier een papier dat mijn vrouw dan langer blijft leven, ik ga nu het geld halen"! Hij werd kwaad en gooide de deur dicht!

Aangifte gedaan en wat kreeg ik dat het niet gegrond was! (oordeel Thaams kliniek)  / gezondheidsdienst nooit iets gehoord Einde verhaal.

3. Jaren daarvoor was mijn vrouw aan haar knie geopereerd en ze werd in het Sheos in klasse 1 gelegd. Het bloedde hevig en de specialist E de Windt wilde niet komen. Hij was tijdens de operatie weggelopen en 1 week lang was hij onbereikbaar. Geen andere specialist nam haar waar want heer de Windt had niets overgedragen. 1 Week hebben we zelf maar verschoond en wat gedaan wat we dachten goed was! GEEN SPECIALISTEN!
Later bleek (toegegeven door heer de windt zelf) dat de prothese niet die was die in haar knie thuishoorde maar hij vertelde me "De oude zending knieën moesten eerst op, en ze wilde niet de goede sturen"! Ze heeft ze jaren lang allergische reacties gehad bij die knie.

Aangifte NOOIT behandeld noch tegen de Windt nog tegen invoer en plaatsen van oude protheses.

Wat is een woord van een burger? NIETS zelfs niet als de specialisten toegeven gaan ze even vrolijk door!! Ook heb ik helaas van heer Huurman iets hier over gehoord laat staan dat hij mijn mails beantwoordde. We zullen maar zeggen, hij had ook niet de volle macht tegen deze maffia.

Dit zijn enkele voorvallen maar er zijn er alleen bij mijn vrouw, zoon en ondergetekende nog meer duistere zaken die NOOIT na het aangeven behandeld zijn geworden. Medici blijf daar bij weg want het gaat niet om UW gezondheid maar hun BANKREKENING.