Petitie om de politiek te stoppen in Nederland

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Petitie om de politiek te stoppen in Nederland.


Gast

#1

2013-10-31 11:35

Genoeg=Genoeg

Gast

#2

2013-10-31 12:50

In deze hele regering zit echt niemand die het lef heeft om de problemen aan te pakken , problemen die al jaren spelen , ons land wordt overgeleverd aan de vreemde culturen , culturen die de Nederlandse cultuur overboord wil gooien er zijn al wijken waar je als autochtoon niet meer kunt wonen , en dit niet alleen ,ook de graaiers en leugenaars in de landelijke en regionale politiek moeten gestopt worden , de bezem moet door dit land , uit de E.U. en weer op eigen benen staan ..

Gast

#3

2013-11-01 07:45

opnieuw 17.000 asielzoekers..............waar moeten die wonen en hoe moet dat betaald worden?
110506194

#4 Eerst uitvlakken, dan uitleggen

2013-11-01 11:28

Bezwaren, maar ook ideeën en voorstellen. Er valt nog een hoop "simpels" te veranderen.

Het is gedaan om bij iedere klacht, elk voorstel of apart idee één poppetje in het politieke vak neer te zetten die daaraan verdienen. Dat is gebeurd.
De politiek gaat zwaar uitgedund worden met alle andere redenen meegenomen.

Het gaat allemaal anders. Directe-democratie. Van de Eerste Kamer tot woonkamer.


Gast

#5

2013-11-01 13:00

Zalig zijn de eenvoudigen van geest...

Gast

#6

2013-11-28 19:45

Goed dat er wat gebeurd en de sneller deze criminele organisatie met bijbehorende liegende politici op de brandstapel gaan de beter.Ze plegen de zwaarste misdaad tegen de mensheid en hebben wetenschap over de genocide die er gepleegd word op ons en zo ook dat er massaal kinderen misbruikt gaan worden door de smerige sexuele voorlichting aan kinderen vanaf vier jaar die slechts dient om pedo's vrij spel te geven.

Gast

#7

2013-12-03 05:27

De Omwenteling is een NEUTRALE NIET POLITIEKE VOLKSBEWEGING,in oprichting en bij de eerstkomende verkiezingen van het parlement meedingen naar kamer zetels en meer.Dit is een fundamentele stap tot depolitisering van DEN HAAG."HET LAND MOET TERUG GEGEVEN WORDEN AAN DE BURGERS" ver weg van dictatuur.
Deze petitie is adhesie aan het omwentelings gedachtengoed !!1 BRAVO.

Gast

#8

2013-12-07 15:18

Al jaren werk ik aan het zelfde gegeven.Daar je als eenling,geen poot om op staan hebt, ben ik een stap verder gegaan,door oprichting van een,NIET POLITIEKE NEUTRALE VOLKSBEWEGING,die zal meedoen aan de tweede kamer verkiezingen als de Rutte/Samson kliek valt.Kernpunten zullen kiezer zeer zeker verheugen.NIEUW,INDRINGEND EN AARD VERSCHUIVEND. De democratie moet terug,anders is Nederland verloren."DE OMWENTELING",als beweging in het parlement is het middel tot BEVRIJDING en WEDEROPBOUW,lukt dit niet dan rest het volk alleen maar,KNECHTING EN ARMOEDE. Willen we dat laten gebeuren,"NOOIT NIET". Daar is strijd voor nodig,en die komt er !!!
De petitie is een mooi begin.Politiek is rot tot op het bot,uitbannen is noodzakelijk.
Groeten Ad van Kuijk.

Gast

#9

2014-04-10 18:26

125 miljoen Europeanen leven in armoede em zijn te arm om eten te kopen, de rijen aan de voedsel banken worden alsmaar groter.
Werkloosheid blijft stijgen door heel Europa, 60% van de zwaar overgewaardeerde hypotheken in Nederland staan onder water.
Nederland heeft als land de grootste prive schulden last ter wereld.
En nog steeds blijft onze politiek ons bestelen misbruiken en voorliegen als een stelletje ordinaire criminele zakkenvullers zonder enige normen en waarden.
Europa is moreel en financieel failliet, Nederland is moreel en financieel failliet, de Europese en Nederlandse politiek is moreel en financieel failliet en nog blijven de politici ons bestelen van onze welvaart en als een stel achterlijke schuld slaven bedonderen.
Waar blijft die volks opstand, hebt u de anti EU rellen in Brussels al gezien?
Op een dag word ook u wakker en blijkt de welvaart van u en uw kinderen te zijn gestolen door de parasiete politici die u blijven bestelen en bedonderen en waar u op stemt.
Liegen en bedriegen is alles wat de politiek kan en dit zal Europa en Nederland lelijk gaan opbreken, u krijgt deze rekening ook nog wel gepresenteerd.
Maar wees gerust totaal achterlijke schuld slaaf, verhoogt u de nationale schuld nog maar eens met een paar ton per inwoner overlaad uw kinderen en nageslacht maar met nog meer schulden die ze toch nooit kunnen af betalen.
Steelt u nog maar wat meer welvaart van de toekomstige generaties uw kinderen maken zich later wel zorgen over hun pensioen en toekomst voor u dat is niet uw probleem op het moment.

Genoeg is genoeg wanneer gaan politici eens vervolgd worden voor hun misdaden tegen de mensheid?

Laat een Joris Demmink maar de hoogste baas op justitie zijn terwijl deze man al sinds de jaren 90 als een pedofiel afgeschilderd word.
Kinder verkrachters op het hoogste niveau van de politiek en justitie en u vraagt zich af waarom Nederland lachwekkend een bananen-republiek en schijn-democratie genoemd word?

Gast

#10

2014-05-16 07:16

Democratie bestaat alleen op papier. De grote honden bijten elkaar niet,integendeel. Vriendjespolitiek en corruptie,in het Oostblok kan men er nog wat van leren. Hier gaat alles veel geniepiger.

Gast

#11 Democratie? Laat me niet lachen

2014-06-26 09:46

In deze pedocratie waar de graaiers en de fraudeurs in alle regionen ongestraft en schaamteloos doorgaan met het plunderen van gelden dat door de bevolking is opgebracht is de belastingbetaler altijd de klos. En ook het IQ van onze bestuurders moet toch eens nagekeken worden, gezien de meest debiele voorstellen die gedaan worden. Zie Klijnsma o.a. Het volk moet maar eens in opstand komen tegen dit soort gepeupel dat zich onaantastbaar acht. Hoeveel mensen hangen er eigenlijk aan het staatsinfuus en hoeveel daarvan zullen merken wat onze regering nog meer in petto heeft voor deze gemakkelijk aan te vallen doelgroep. En de belastingbetalers natuurlijk ook, totdat ook daar niets meer te halen valt. Opstand zal het gevolg zijn (ook dankzij de EU) al weet men nog niet wanneer. Maar dat die er komt is zeker, indien er niet gauw iets gedaan wordt wat ten goede komt aan het volk.
Mafjah

#12

2014-08-06 16:13

Opruimen die hele rotzooi, we zijn met z`n allen slaven van het grootkapitaal, een paar % heeft alle echte € in handen, laten we die met z`n allen aanpakken. De roverheid is gewoon een marionet die danst naar de pijpen van het grootkapitaal. Het wordt tijd dat ieders ogen open gaan. Ga maar gauw googlen dan lees je er genoeg over. (The greatest scam in the history of mankind. Is een klein voorbeeld en dan kom je vanzelf wel meer tegen om ieders ogen te openen.) Trouwens al de belangrijke presidenten die hier verandering in probeerden te brengen zijn vermoord. Het is de bedoeling dat we dit aan iedereen aan het verstand zien te brengen dan komt er vanzelf eindelijk verandering in.