Zeg ja tegen kerckebosch

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg ja tegen kerckebosch.

(-;

#26

2012-02-27 21:47

Wat er ook gebeurd, het mag niet zo zijn dat de bewoners van de Prinses Irenelaan de dupe zijn van dit hele asociale gebeuren.

Ieder zijn eigen belang, maar de belangen van de bewoners van de Prinses Irenelaan horen op nr 1 te staan, uit sociaal en humanitair oogpunt. Je kan niet op deze manier met mensen omgaan.

De wethouders moeten dit gepingpong over de rug van de bewoners ook aantrekken, het kan niet zo zijn dat men zich op de rotary club zo zijn oren laat hangen naar een groep mensen die helemaal in hun eigen wereldje leven.

De woningen zijn onleefbaar/ongezond en Zeist onwaardig. Fase 1 moet uitgevoerd worden. Tijden veranderen en het is crisis, ik kan me wel voorstellen dat de rest van het plan geoptimaliseerd moet worden naar deze tijd en behoefte, maar dat moet gebeuren zonder enig vertraging en niet over de rug van de bewoners met drogredenen van de bewoners van de Graaf Jan laan over het bomenbestand.

Wij zijn allemaal inwoners van Zeist en soms moet je iets geven en soms nemen. Op de Prinses Irenelaan wonen helaas geen mensen die met de gouden paplepel in de reet geboren zijn.

Gast

#27 Vanavond raadsvergadering!

2012-02-28 18:13

Vanavond wordt het beslist, een spannende raadsvergadering waar voor ons als bewoners veel van afhangt. Gaat de gemeenteraad Ja zeggen tegen Kerckebosch?
Welke betrokkenen gaan er vanavond 28 februari mee naar de raadsvergadering om als toehoorder aanwezig te zijn en als bewoner zijn/haar gezicht te laten zien?
De raadsvergadering begint om 19:30u.
bezorgde moeder

#28 Re: Nieuwbouw moet doorgaan

2013-08-21 13:21

bezorgde moeder

#29

2013-08-21 13:24

Slopen die ouwe zooi toiletten met stortbak met een touwtje gaskachels en geisers in woningen ontploffingsgevaar bij somnige is zeer groot

Gast

#30 Re: Re: Nieuwbouw moet doorgaan

2017-05-02 12:15

#12: - Re: Nieuwbouw moet doorgaan 

 Kerckebosch ghetto van zeist wat weten jullie?