Behoud TTApp!

Behoud TTApp! / Mededelingen / We gaan als een speer! / Opmerkingen


Gast

#1

2022-02-02 17:11

Ik denk dat ze het gewoon negeren. TTapp is aan geboden aan hun. Maar ze wilden liever zelf ontwikkelen. Das beter om geld weg te gooien, en dus de contributie bijdrage maar weer eens te verhogen.
Wouter
Gast

#2

2022-02-16 22:01

Een paar correcties en nuances.

  1. De NTTB app wordt kosteloos door vrijwilligers ontwikkeld in hun vrije tijd.
  2. Het wedstrijd formulier in de TTApp voldoet op dit moment niet aan de wettelijke eisen. Zie het formulier als een trouwakte en de NTTB als de notaris. Dat gaat een paar stappen verder.
  3. Zo is de NTTB app tegenwoordig ook geldig als leden pas. 
  4. Er is en wordt door de NTTB al geprobeerd op meerdere niveaus met de TTApp samen te werken. Maar Tony en de NTTB hebben helaas andere wensen wat de app moet kunnen. En gezien Tony zeggenschap wilt houden (wat overigens zijn goed recht is) en de wettelijk verplichtingen van de NTTB (helaas een plicht) is het heel lastig om samen te werken tenzij één van de twee zeggenschap heeft over de ander. En dat wilt geen van beide 😅
  5. De NTTB app zal open source worden waardoor iedereen in de wereld aanpassingen en verbeteringen in de app kan voorstellen. Waarschijnlijk zijn we hiermee ook de eerste sport organisatie die dat op grote schaal doet. Dit is een langzaam proces want het moet secuur gaan, maar kijk maar eens op https://github.com/NTTB een gedeelte staat al online.

Wat betreft de app, we zijn ons er van bewust dat die nog niet zo gebruiksvriendelijk is als wij zelf zouden willen.

Overigens is de TTApp een geweldig applicatie, maar helaas kan de bond alleen officiële wedstrijd formulieren accepteren. Heb je die tijdens de wedstrijd geen *papieren* formulier dan kan je een bierviltje gebruik om de stand bij te houden, maar uiteindelijk moet je het toch overschrijven en je tegenstander een kopietje geven. Mogelijk dat we dit digitaal kunnen automatiseren, maar zoals je begrijpt zijn er veel redenen waarom de TTApp nooit een volledig alternatief kan worden voor de NTTB app. Het goeie nieuws is dat ze beide gebruikt kunnen worden.


Gast

#3 Re:

2022-03-02 20:36

#2: Wouter -  

 Dank je voor deze verheldering. 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...