Geen chemische fabriek in woonwijk Alphen a/d Rijn

Geen chemische fabriek in woonwijk Alphen a/d Rijn / Mededelingen / #08-Komt er toch een recycling fabriek in Alphen aan den Rijn? / Opmerkingen


Gast

#1

2021-02-04 10:45

Uitplaatsingen van sommige bedrijven aan de Rijnhaven zou geen groot probleem zijn. (Even los van de verkeersbewegingen.) De knikker, kringloop, praxis etc. Maar o.a de veevoederfabriek vormt hierop een uitzondering dat geeft bij tijd en wijle behoorlijke stankoverlast.

Gast

#2

2021-02-04 12:13

De gemeente moet terug naar de provincie en er voor zorgen dat het gebied tussen de brons- en ijzerweg gereed wordt gemaakt voor woningbouw. Dit terrein is schaalbaar en levert meer rendement op dan alle voorgestelde inbrei locaties. Maar ja... dan heeft de gemeente niets meer te onderhandelen om het kostbare groen aan de rand vol te bouwen. Dit komt op mij over dat de gemeente zich niet sterk maakt voor haar inwoners, maar ambtenaren in plaats daarvan zich alleen bezighouden met dadendrang (in een goed daglicht terecht komen bij regionaal of landelijke politiek) met andere woorden persoonlijk gewin als je het aan mij vraagt.