Stop particulier vuurwerk!!

Stop particulier vuurwerk!! / Mededelingen / Antwoord op mijn mail van minister van dierenwelzijn!! Al een goede stap in de juiste richting / Opmerkingen


Gast

#1

2015-01-02 10:15

al een stap vooruit

Gast

#2

2015-01-02 12:11

Pfff, dit is weer een 'we willen wel maar kunnen niet antwoord'. De kop in het zand steken en gewoon verder doen dus.
We mogen dit niet laten gebeuren, door blijven gaan Penelope! Als ze duizenden handtekeningen voor zich krijgen tegen vuurwerk kunnen ze dat excuus niet meer gebruiken!
Groetjes,
Kim Janssens
Poezencentrale Mol

Gast

#3

2015-01-02 13:33

zoals altijd is geldelijk gewin belangrijker als dieren en of mensen levens de onbeschaamdheid van de nederlandse en belgiese regeringen, dei zelf corrupt en crimineel bezig zijn op allerlei vlakken en proberen het volk dom te houden,moeten zic maar eens achter deoren gaan krabben hun macht is tanende en het volk zal deze corruptie en criminele politiek niet meer tolereren .harte groet giseal en cornell

Gast

#4

2015-01-03 18:43

In Sint-Niklaas was het zogezegd verboden, maar toch staken velen naar hartelust vuurwerk af. Zo ook onze overburen: hun vuurspektakel kon zelfs rivaliseren met dat op onze Grote Markt (met dat verschil dat dit laatste wel een professioneel vuurwerk was, met dito veiligheidsmaatregelen). We vrezen dat onze kat - die de dag daarvoor niet naar huis was gekeerd - door het vuurwerk weggevlucht is en dat we hem misschien nooit meer zullen terugzien.

We belden tijdens het vuurwerk naar de politie, maar zijn konden "er op dat moment niets aan doen".

Een gedoogbeleid van de politie dus, terwijl het wel degelijk door het stadsbestuur was verboden (http://www.sint-niklaas.be/nieuws/vuurwerk-ontsteken-gevaarlijk-en-verboden).