MANIFEST: LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG HET ALTERNATIEF (Petitie Het Roer Moet OM)


Gast

#1901

2016-04-27 17:26

Voor een gezin met meerde personen vanaf 18 jaar is zo langzamerhand de rek er helemaal uit. De kinderen studeren HBO dus dubbel collegegeld en ziektekostenverzekering.

Gast

#1902

2016-04-27 17:33

omdat ik die eigenbijdrage en zeker de hoogte kots zat ben.

Gast

#1903

2016-04-27 17:49

Omdat ik het helemaal eens ben met het feit dat het te duur gaat worden en zeker voor de ouderen.

Gast

#1904

2016-04-27 17:55

Ik zou het niet meer menselijk vinden als het eigen risico weer omhoog zou gaan. Ik zou het liefst willen dat het ziekenfonds weer zou komen.

Gast

#1905

2016-04-27 18:38

Omdat het hele systeem feitelijk ziek is. Ouderwets ziekenfonds en particulier verzekerd zijn, zoals hiervoor, was rechtvaardiger!

Gast

#1906

2016-04-27 19:09

Omdat er alles aangedaan moet worden om het roer om te gooien ,sta er helemaal achter.
Weg met de EU, terug naar af.

Gast

#1907

2016-04-27 19:23

Omdat ik het schandalig vindt zoals deze regering met
zijn volk omgaat, alleen alles maar duurder maken bah.

Gast

#1908

2016-04-27 19:27

Uit eigen belang, uit medeleven met al die mensen die het langzamerhand niet meer kunnen bolwerken. Het is te gek voor woorden, als je bedenkt hoeveel geld er aan allerlei nutteloze zaken, ook bij de verzekeraars verkwanseld wordt. Dat directeuren meer mogen verdienen dan anderen, prima, maar mag het alstublieft een paar euro minder zijn. Mevrouw Schippers en consorten zouden wat dieper moeten nadenken. Kijk eens naar Zweden. Daar kan het allemaal wel. Verdrietig wordt ik hiervan. Ik schrok me dit jaar weer te pletter met die torenhoge rekening. Ik moet daar natuurlijk een potje voor maken, maar wat als nou blijkt, dat daar, en dat komt bij veel mensen voor, geen ruimte voor is. Het is verschrikkelijk. Je zal maar chronisch ziek zijn, of een andere verschrikkelijke aandoening!

Gast

#1909

2016-04-27 19:33

Zorg wordt zo onbetaalbaar en onhaalbaar!In combinatie met jaarlijkse enorme huurverhogingen en energie....Zo komen steeds meer mensen in de ellende,als dit zo door gaat kijk eens over 10 jaar waar we staan met de zorg en economie en de kosten versus inkomen. ....op straat!!!

Gast

#1910

2016-04-27 20:49

Eerst:

Marktwerking opheffen waar die kostenverhogend werkt.

Meer preventie ter voorkoming van onnodig gebruik specialisten.

De huisarts faciliteren als poortwachter.

Farmaceutische wanpraktijken aanpakken


Gast

#1911

2016-04-27 20:59

Omdat we de regie in eigen hand moeten nemen en naar gezondmakende, holistische zorg en preventie moeten switchen in plaats van ziekonderhoudende systemen in stand te houden en daarvan steeds meer en blijvend afhankelijk van te zijn.

Gast

#1912

2016-04-27 21:20

Omdat het een keer genoeg moet zijn. We trekken het niet meer. Laat de ministers maar eens een jaar rond komen van het minimumloon, kijken of zij het fijn vinden als er zoveel naar de ziekenfonds afgedragen moet worden. Laat ze ook maar eens de extra kosten die er los bij komen ook maar betalen.

Gast

#1913

2016-04-27 22:14

Omdat verzekeringen miljarden winst maken terwijl ze minder bieden. Je betaalt meer geld voor minder zorg want het basispakket wordt steeds meer uitgekleed. De chronisch zieken zijn hun eigen risico sowieso kwijt. Je krijgt de b-merken medicijnen terwijl je het volle pond betaalt. Er wordt niet gekeken naar kwaliteit maar naar kwantiteit. Door onderliggende concurrentie krijg je betere zorg voor een lagere prijs is de dooddoener van de VVD terwijl het tegenovergestelde blijkt. Ik walg hier werkelijk van. WEG MET DE MARKTWERKING IN DE ZORG, TERUG MET HET ZIEKENFONDS!!!!!!!
Feng Chsang
Gast

#1914

2016-04-27 23:40

Minister Schippers wil in 2017 het eigen risico van de zorgverzekering verhogen naar € 500,-
De dame die het bed deelt met een top adviseur die doctoren vertelt hoe de ziekenkostenverzekeringen getild kunnen worden, wilt nu dat wij voor dat schadepostje door haar man gecreëerd €111 per jaar meer gaan betalen aan eigen risico.

Dat zou(den) ze wel willen en dus:
Ziekenfonds Petitie "Het Roer Moet Om in de Gezondheidszorg" met als einddoel: een Parlementaire Enquête (benodigd aantal handtekeningen voor een burgerinitiatief: 40.000) om de dame hierover flink aan de tand te voelen en daarbij het grote publiek tijdig te waarschuwen voor dit graai-plan met in het verlengde daarvan, middels een referendum de Nederlandse bevolking te POLITISEREN: een proces dat de Liberalen (lees Poldermodel-lers te beginnen met Wim Kok als initiator) uiterst sluw om zeep hebben geholpen, met als gevolg:
- geen betaalbare gezondheidszorg,
- geen stem in de bedrijven (vakbonden),
- geen investeringen in de infrastructuur -ons water uit de kraan wordt bezit van een oligarch uit SA of de Oekraïne,
- geminialiseerde studiefinanciering waardoor maar 'n fractie van de Nederlandse denkkracht werkt aan kennistechnologie,
- geen kapitaalinvesteringen in projecten die echte banen opleveren, óók onder hoog opgeleiden,
- belastingverlagingen voor de rijken (lees brievenbusmaatschappijen, lees Panama Papers etc.),
- een groeiend tekort in diverse Nederlandse steden aan voedselbanken, huursubsidies, mantelzorg en andere hulpmiddelen voor de kwetsbaarste onder ons.

Dit alles zou onmiddellijk in elkaar storten als niet én de media en het leger (Nato) ons in het gareel zouden houden door
1 - Media: die alle heikele onderwerpen vermijdend enkel Mickey Mouse nieuws serveren, via print, tv, film en internet
2 - Nato: met onder het mom van bestrijding van een door hen zelf in scene gezette, groeiende terroristische dreiging in de vorm van de valse vlaggen in o.a. Boston, Brussel, Parijs, in een escalerende tempo de groei heeft ingezet van "onze" atoommacht -waar we overigens niets over te vertellen hebben- onder leiding van de USA die hiermee haar onherroepelijk faillissement met alle middelen probeert te voorkomen.
Met alle middelen omdat alle rampen die hierboven worden opgesomd teniet gedaan zouden worden door het ineenstorten van het door haar opgezette financiële systeem en in het verlengde daarvan buiten gesloten zouden worden van de opbloeiende handel van Europa met het overige deel van Eurazia, omdat het dan voor iedereen op aarde duidelijk is geworden dat de USA enkel nog haar onoplosbare berg schuld in de aanbieding heeft
Onder alle middelen wordt o.a. bedoeld:
- een wereldoorlog; de laatste.
- Public Relation strategieën om via de Media onze geesten te controleren: Mind Controle zoals Goebbels dat deed,
- omkooppraktijken, denk aan de Duitse journalist Udo Ulfko, geld immers wordt door de banken uit het niets gecreëerd.
- ieders steeds groter worden schuldenlast waardoor de 0,1% hele landen op kunnen kopen -bijv. Griekenland,
- spionage activiteiten gericht op alle burgers en politici -denk aan Merkel,
- de militarisering van de politie om in het uiterste geval het Heren-Slaven Geldsysteem met geweld te handhaven,
- het per se blokkeren van een normale handelsrelatie van Europa met de Russische Federatie en China,
- het binnenkort op een niet-democratische wijze (EU) getekende TTIP akkoord tussen de Europa en de USA, waarin we elke nationale juridische inspraak cadeau doen aan de grote maatschappijen, privé banken en oligarchen (o.a. het gebroed de gebroeders Koch, eigenaars van haast alle steenkool in de wereld -vandaar een nieuwe kolencentrale in R'dam die er voor zorgt dat we over 50 jaar hier in Breda, notabene zo'n 3 meter boven ANP, zéker met onze voeten in het water staan, i.p.v. de afbouw van investeringen in fossiele brandstoffen (kolen, gas en olie) en nucleaire technologie.

Tja, een lang verhaal, maar alles hangt nu eenmaal samen en de MSM (de algemene nieuwsvoorziening) houdt vooral deze samenhang voor u verborgen om verdeeldheid te kunnen blijven zaaien tussen de groepen die de sigaar zijn. Dat is iedereen, behalve de handelaren in geld


Gast

#1915

2016-04-28 05:43

Ik zelfst heb in 2015 een Haartoperatie gehaad en ik moet heel veel an medicijnen gebruiken die ik zelfst nog me moet betalen. Ik kan ook op de andere manier mij in Duitsland kan verzekern laten dan krjigen ze helemal geen Geld meer

Gast

#1916

2016-04-28 06:34

Wij wonen nu in België maar als de toestand in Nederland alsmaar verslechtert kunnen wij niet terug keren ondanks dat onze kinderen in Nederland wonen.

Gast

#1917

2016-04-28 06:42

Ik ben 20 jaar oud en chronisch ziek. Ik ben elk jaar door mijn eigen risico heen. Een verhoging naar 500€ per jaar en de mogelijke stijging naarna zou een enorme impact op mij hebben.
Daarnaast vergroot dit de verschillen tussen arm en rijk en wordt het systeem er minder sociaal door. Ook idealistisch gezien ben ik dus tegen.

Gast

#1918

2016-04-28 07:35

Als chronisch zieke, met extra medicatie voor erge huidziekten en extreme hooikoorts die buiten de zorgverzekering vallen kan ik als voltijdstudent die verplichte 385+zo'n 120 al nauwelijks ophoesten. Zonder die medicijnen kan ik niet ademen, dus met deze verhoging zou het kabinet mij niet alleen spreekwoordelijk laten stikken...


Gast

#1919

2016-04-28 08:25

het moet anders

Gast

#1920

2016-04-28 08:26

Ik vind de ontwikkelingen in de zorg alleen maar gericht op het vergroten van de winst van grote partijen zoals zorgverzekeraars en farmaceuten.

Het is tijd dat er weer eens aan het volk wordt gedacht door de politiek. Ten slot van rekening zitten zij in Den Haag als vertegenwoordiging van het volk.

Gast

#1921

2016-04-28 09:04

Ik kan dat echt niet opbrengen.Ben chronisch ziek en heb één Nier (die ook mankementen krijgt) € 500,00 & € 120,00 eigen medicatie & Ongeveer € 85,00 Tandarts, is dus € 705,00. Wij krijgen NIKS meer vergoed.NIKS !! Mijn vader was vroeger particulier verzekerd. Hij zei: Terecht dan verdien ik er ook na. Ik was ook veel liever gezond geweest.Schandalig dat wij op deze manier "oud" moeten ( mogen) worden.En dat in Nederland. Kabinet....waar is jullie schaamte????

Gast

#1922

2016-04-28 09:14

omdat ik nu weet als dat door gaat ik volgend jaar geen premie meer betaal want dat kan niet meer van de AOW

Gast

#1923

2016-04-28 09:19

Ik vind dit te ver gaan, we betalen ons blauw aan zorgverzekeringen in dit land !

Gast

#1924

2016-04-28 09:56

Prima initiatief

Gast

#1925

2016-04-28 10:02

Prima initiatief , hopelijk heeft het resultaat



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...