Uitbreiding blauwe zone Eduard Robeynslaan

Beste buurtbewoner en handelaar van de Eduard Robeynslaan,

Ervaart u ook dat het moeilijk is om een vrije parkeerplaats te vinden in onze straat?

Door de uitbreiding van de blauwe zone naar de hele ring (Commissaris Neyskenslaan en Koningin Astridlaan) en de wijk Poelske is er een verschuiving van de parkeerdruk naar onze straat. Dit zijn dan studenten of leerkrachten, mensen die in het centrum werken of de winkels in het centrum bezoeken en die hier parkeren … Dit zorgt ervoor dat parkeerplaatsen soms de hele dag bezet zijn door dezelfde wagen.

Dit maakt het moeilijk om als bewoner om plaats te vinden. Maar ook voor klanten van de handelszaken is de zoektocht een uitdaging.

Daarom willen wij aan het stadsbestuur vragen om de blauwe zone uit te breiden op een langer stuk van de Robeynslaan.

Wat zou dat betekenen voor u?

  • Als bewoner kan u 2 gratis bewonerskaarten krijgen, waardoor u onbeperkt kan parkeren. Er verandert dus niets voor u, u kan enkel makkelijker plaats vinden. ·
  • Bezoekers kunnen 3 uur gratis parkeren met de parkeerschijf. De blauwe zone geldt ook enkel op maandag tot zaterdag, van 09u00 tot 18u00.
  • Als handelaar kan uw klant 3 uur gratis parkeren met de parkeerschijf. Daarnaast vinden klanten makkelijker parkeerplaats dicht bij uw handelszaak.

Steunt u dit voorstel? Om het stadsbestuur te overtuigen organiseren we een petitie. Met de verzamelde handtekeningen gaan we naar het bestuur. Hoe meer bewoners en handelaars dit ondertekenen, hoe sterker we staan.

Als u uw emailadres invult bij deze petitie, houden we u op de hoogte van het antwoord van het stadsbestuur.

Dank voor uw steun!

 


Buurtcomité Eduard Robeynslaan    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Buurtcomité Eduard Robeynslaan om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen deze informatie niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...