Recentste petities

  • Taal: Nederlands

Stop het plan; (harmonica)bussen over de Hoofdweg!

Stop de (harmonica)bussen over de hoofdweg! Houd de Hoofdweg veilig voor onze kinderen en bewoners! De Gemeente wil dit plan hoe dan ook doorzetten. Wij pleiten voor een veiligere alternatieve route!

92 Gemaakt: 2022-01-14 Statistieken

Open de horeca! De horeca ondernemers gaan geestelijk en financieel compleet kapot.

Mededelingen aan het nieuwe kabinet. Uw rekeningen worden wellicht allemaal automatisch afgeschreven en u krijgt geen aangetekende brieven omdat u niet meer rond kunt komen.  Wij als horeca bedrijven gaan compleet naar de grond zowel geestelijk als financieel door de eeuwige lange sluitingen en alle maatregelen is het voor ons niet meer mogelijk om zakelijk als privé onze lasten te kunnen betalen. Maar wij hebben ook gezinnen met jonge kinderen of oudere kinderen die ook een dak boven hun hoofd

24 Gemaakt: 2022-01-14 Statistieken

Van der Veen moet blijven in Mantgum

Poiesz heeft besloten om het vertrouwde gezicht van Poiesz Mantgum over te plaatsen naar Joure. Heel jammer dat "onze" vertrouwde bedrijfsleider v/d Veen eind Januari al weg gaat. Door deze petitie te tekenen gaan we namens de Mantgumers bij Poiesz vragen om dit terug te draaien. 

51 Gemaakt: 2022-01-13 Statistieken

Geen QR code voor zwemles LACO

Zwemles is onderwijs voor de veiligheid van onze kinderen. Vind jij ook dat je zonder QR code je kind zou moeten kunnen brengen en omkleden voor zwemles bij LACO teken dan deze petitie.

15 Gemaakt: 2022-01-13 Statistieken

LSAC pofzakjes

Wij de leden van de LSAC   constateren dat een gebrek aan LSAC pofzakjes een groot gemis voor onze prachtige blauw-gele vereniging zou zijn   en verzoeken de Merchanise Commissie oproepen om een ontwerp te maken voor LSAC pofzakken en deze ter verkoop aanbieden aan de leden en reünisten.

9 Gemaakt: 2022-01-12 Statistieken

Aanvraag voor wetsversoepeling t.a.v. ' het wonen in een camper '

Wat ik wil bereiken met deze petitie is : 1. Het toestaan vanuit de wet om te wonen in een camper. 2. Geen officieel adres te hoeven hebben om je burgerrechten te behouden of post te ontvangen. [ Een officieel referentie adres voor de wet genoeg is]. 3. De camper als adres wordt erkend. [Als je officieel kan aantonen dat je in het bezit bent van een camper]. Er bestaat helaas in Nederland geen duidelijke wetgeving met betrekking tot het wonen in een camper.  Dit betekend dat het voor veel mensen

250 Gemaakt: 2022-01-12 Statistieken

Bo mag mee naar griekenland

Wij als vrienden groep willen bo graag mee hebben op vakantie naar Griekenland, Alleen haar ouders willen dat niet. Hierbij willen we laten zien dat we haar toch graag mee willen.

11 Gemaakt: 2022-01-12 Statistieken

De KOEK is op!

'De koek is op, ook voor de Dordtse horeca’ Het kan zo niet meer langer, we willen zo niet meer langer. Laten we een signaal afgeven en opstaan tegen de maatregelen. De Dordtse HORECA kan en moet verantwoord OPEN!  

4264 Gemaakt: 2022-01-12 Statistieken

ZZP-ers in de kunst en cultuur willen werken!

We zagen het al aankomen. De cultuursector blijft dicht. Er is wel steun vanuit de overheid voor de culturele sector. Maar vele zzp-ers vissen achter het net en krijgen niets. Voor sommigen van ons met enorme gevolgen; omscholen, verhuizen, depressie... We willen alleen maar ons vak uitvoeren. Doen waar we goed in zijn; Keihard werken en mooie dingen maken. Maar de overheid lijkt ons vergeten. Neemt ons niet serieus; een dvd-tje opzetten kan immers ook. Of weer iets aankopen van een dooie kunst

120 Gemaakt: 2022-01-12 Statistieken

Red de koala

Red de koala van de ondergang en een enkeltje verbrandingsoven! Teken nu en voorkom onnodig knuffeldierenleed! Neemt uw verantwoordelijkheid! Teken!

13 Gemaakt: 2022-01-11 Statistieken