Stop antisemitisme

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Vrije Encyclopedie van het Conflict Israël - Palestina.

2014-08-04 13:30:16

Mijn dank is groot dat de beheerder van de website Vrije Encyclopedie van het Conflict Israël - Palestina aandacht heeft besteed aan deze landelijke oproep, en een link naar deze petitie heeft geplaatst met als doel veel mensen te bereiken die hun handtekening gaan zetten tegen antisemitisme. U kunt het artikel lezen op http://www.vecip.com/. Neemt u een kijkje op deze website vol informatie.


Michel SF

De teller loopt in het weekend door.

2014-08-04 07:49:15

Op zaterdag en zondag zijn er in totaal 871 handtekeningen gezet. Niet slecht voor een landelijke handtekeningenactie die nog niet bij het grote publiek bekend is. Maar daar komt langzaam aan verandering in. Ik ga nog vele organisaties benaderen voor hun steun. Als de landelijke nieuwsmedia het niet doet, dan zal het via organisties en personen moeten. En tot nu toe lukt dat aardig gezien het aantal handtekeningen. De laatste 72 uur staat de petitie tegen antisemitisme vrijwel op nummer één, in verhouding met andere petities. Het is ook nog eens vakantietijd, dus misschien laat ik de petitie doorlopen tot half september. Iedereen bedankt voor de inzet om deze oproep landelijke bekendheid te geven. Daarbij doel ik ook op journalisten, organisaties en mensen die op hun persoonlijke weblog aandacht aan deze petitie geven. De teller nadert de 3500 handtekeningen., en daarna gaan we naar de 4000 enzovoort. Nederland moet wakker worden, maar eerst vakantie vieren. Langzaam aan zien ook deze vakantiegangers, de oproep in hun email, Facebook of Twitter account staan.  


Michel SF

Journalist Joost Niemöller plaatst link naar deze petitie op zijn weblog.

2014-08-02 20:20:24

Journalist Joost Niemöller, bekend van radioprogramma`s Dichtbij Nederland (NTR), Lunch! (NCRV) en Avondspits (WNL) heeft op zijn weblog aandacht besteed aan deze landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme. Mijn dank is groot, geen vraag over hoe of waarom, gewoon je handtekening zetten tegen antisemitisme.

De titel en de link naar het artikel:

Ja hoor, antisemitisme mag morgen best op islamdemo Amsterdam

http://joostniemoller.nl/2014/08/ja-hoor-antisemitisme-mag-morgen-best-op-islamdemo-amsterdam

 


Michel SF

Een bewogen week.

2014-08-02 06:59:55

Dag 6. De teller kruipt langzaam richting de 2500 handtekeningen, dan 3000, en dan 4000 enzovoort. Gemiddeld 500 handtekeningen per dag, niet slecht voor een handtekeningenactie die niet gesteund wordt door de grote nieuwsmedia. Maar daar komt verandering in. Ik heb tientallen emails verstuurd naar Joodse, en kerkelijke organisaties. Berichtjes verspreid op Twitter en Facebook. Met hier en daar wat tegenwerking, helaas heeft één grote zender die met hun nieuws miljoenen mensen trekt, mijn oproep op Facebook permanent geblokkeerd. Blijkbaar snappen die de ernst van deze petitie nog niet. Hopelijk leest een andere journalist deze oproep, die wel de ernst van deze handtekeningenactie ziet. Het klinkt vervelend, maar toch weer de oproep aan iedereen, blijf kijken hoe deze petitie verloopt. En blijf schrijven naar iedereen of zij hun handtekening willen zetten bij deze landelijke petitie.

Nogmaals mijn dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt waardoor de teller langzaam omhoog kruipt.

Deel de link:

http://www.petities24.com/stop_antisemitisme

Prettig weekend.


Michel SF

Breaking News!

2014-08-01 17:53:05

Vandaag een interview gehad met een bekend journalist van Vrij Nederland. De landelijke handtekeningenactie zal binnenkort vermeld worden in een column. Op radio 1 werd gisteren al eerder heel snel iets gezegd over deze landelijke handtekeningenactie.  Mijn dank aan Vrij Nederland. Iedereen die zijn handtekening al heeft gezet, geef deze actie door aan iedereen die u kent. Bij het landelijke nieuws op tv is gesproken dat het antisemitisme toeneemt in Nederland. Dat moeten wij niet laten gebeuren, nooit meer antisemitisme.

Deel de link hieronder:

http://www.petities24.com/stop_antisemitisme

Vrij Nederland heeft verzuimd om de handtekeningenactie te noemen in één van hun columns, erg jammer.


Michel SF

Een nieuw record, 733 handtekeningen in één dag.

2014-08-01 06:07:52

Dag 5. Tijdens dit schrijven staat de teller op 1783 handtekeningen. Mijn dank aan allen die deze landelijke petitie hebben getekend. Nogmaals mijn dringende oproep, verspreid het nieuws naar familie en vrienden en laat hen allen ondertekenen. We zijn goed op weg om een kettingreactie te veroorzaken. Wie de link http://www.petities24.com/stop_antisemitisme deelt, en deze plaatst op zijn Facebook of Twitter account, het via email doorstuurt, of een linkje plaatst op een eigen webpagina, zal de kettingreactie alleen maar groter maken. De petitie is inmiddels ook buiten Nederland bekend geworden, hoewel kleinschalig, maar die bekendheid zal alleen maar toenemen. Ook hoorde mijn vrouw gisteravond op Radio 1 een verwijzing naar een landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme. Ik heb nog niet bevestigd gekregen dat het om deze actie gaat, maar ik ga daar wel van uit. De vraag is alleen wanneer gaat de nieuwsmedia de zaak oppikken, en zien Joodse organisaties de noodzaak dat landelijke hulp aan deze handtekeningenactie noodzakelijk is. Door het plaatsen van een artikel met daarin de link op de webpagina`s van deze organisaties, zal de kettingreactie aanzienlijk uitbreiden.


Michel SF

Hoera de eerste 1000 handtekeningen zijn binnen.

2014-07-31 05:25:45

Dag 4. Rond middernacht gisteravond ging de teller over de 1000 handtekeningen. Ook werd er aandacht aan besteed op een persoonlijke website, You4Israël, bedankt. We gaan kijken wat dag 4 weer gaat brengen. Hopelijk komt er vandaag een journalist of andere nieuwsmedia die hier aandacht aan gaat geven. Een ieder die dit leest, blijf de links alstublieft delen en doe een oproep. Laat het niet verslappen, we zijn er nog lang niet. Nogmaals mijn dank aan allen die zich inzetten voor deze landelijke petitie.


Michel SF

Petitie verloopt moeizaam, maar we geven niet op.

2014-07-30 15:01:35

Petitie dag 2 leverde 600 handtekeningen op. Heel mooi, maar het is bij lange na niet genoeg. Hierbij roep ik mensen op om via Facebook, Twitter of email naar familie en vrienden, te vragen of zij ook deze petitie willen tekenen. Er moet als het ware een ketting reactie ontstaan. Goed nieuws is dat de eerste nieuwsmedia de oproep heeft geplaatst, mijn dank aan IJsselmondenieuws.

Petitie dag 3 verloopt moeizaam, ik heb genoeg ideeën om deze petitie landelijk te krijgen, dat moet, want miljoenen mensen weten van niets. Via Twitter en Facebook benader ik zoveel mogelijk mensen. Ook ben ik tijdelijk geblokkeerd geweest omdat iemand mijn berichten als SPAM beschouwde. Maar ik geef niet op, langzaam aan gaat deze petitie draaien maar daar is wel hulp voor nodig. Geef de link van deze petitie aan zoveel mensen door, en laat hen deze petitie ondertekenen als zij dat willen. Ik dank u allen daarvoor.

U kunt via de symbooltjes bovenaan deze pagina bij Facebook en Twitter deze petitie direct laten vermelden in uw Facebook of Twitter account. Zo komt de ketting reactie op gang.

 


Michel SF

Nieuwsmedia en personen die hier aandacht aan besteden, BEDANKT!

2014-07-30 09:53:19

IJsselmondenieuws, bedankt.

https://twitter.com/IJsselmondeNews

 

You4israel bedankt

http://www.you4israel.nl

 


Michel SFDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.