Neen tegen een moskee in Ninove!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Stem de Moskee in Meerbeke weg! Stem Vlaams Belang

2014-05-24 04:57:34

Beste,

Morgen moet u naar het stemhokje en kan u duidelijk maken wat u vindt van de wildgroei aan moskeeën. U kan de laffe houding van het Ninoofse stadsbestuur in dit dossier afstraffen door een stem voor het Vlaams Belang. Het is de enige manier waarop u Schepen Tania De Jonge duidelijk kan maken dat u haar houding, en die van de rest van het Ninoofse schepencollege, niet pikt.

U kan laten blijken dat u de jarenlange inspanningen van het Vlaams Belang apprecieert. Wij laten immers de omwonenden NOOIT in de steek.

Ik wil u dan ook vragen om ons massaal te steunen in het stemhokje! Elke stem telt immers. Wij moeten ervoor zorgen dat de partij in onze stad de grootste blijft.

Hoop op uw steun te kunnen rekenen!

 

Laat gerust iets weten via : guy.dhaeseleer@telenet.be

 

Guy D'haeseleer

Lijsttrekker Vlaams Parlement

 

Stania Van Loo

10de kandidaat Vlaams Parlement

 

Femke D'hondt

8ste kandidaat Kamer


Guy D'haeseleer

Verraad Schepen Tania De Jonge nu officieel

2013-12-23 11:09:03

Het verraad van VLD-Schepen Tania De Jonge en het volledige linkse stadsbestuur is nu officieel. Zij stemden tegen het voorstel van volksvertegenwoordiger Guy D'haeseleer om Forza NInove ts steunen in haar beroepsprocedure. Volgens hen zal de moskee "bijdragen tot de integratie". Het is duidelijk: de verkiezingen zijn voorbij en de buurtbewoners worden in de steek gelaten. Forza Ninove/Vlaams Belang zet echter zijn juridische strijd verder! Wij laten ons volk niet in de steek.  U kan ook uw steun betuigen door deze petitie door te sturen naar familieleden en vrienden. Elk lid van het gezin kan deze petitie tekenen. Indien ze niet over een mailadres beschikken , kan u gerust het jouwe gebruiken.  Alvast dank voor de steun!


Guy D'haeseleerDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.