Verdubbeling inschrijvingsgeld DKO: Nee! Brief aan Minister Smet

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Correctie adres overhandiging

2013-01-09 14:38:19

Beste ondertekenaar,

Indien u graag aanwezig wil zijn wanneer de massaal ondertekende brief wordt afgegeven, gelieve onderstaand correct adres te noteren!

Wij ontmoeten minister Smet vrijdag 11/01 om 9u op het Kabinet, Koning Albert II-laan 15, Brussel. Daarna werd ons een kort onderhoud achter gesloten deuren voorgesteld.

Fijne dag,

Hilde.


Katrien & Hilde Van der Biest

overhandiging petitie

2013-01-07 19:15:47

Beste ondertekenaar,

Een welgemeende dankjewel aan iedereen die de brief aan Minister Smet tegen de verdubbeling van het inschrijvingsgeld in het DKO ondertekende. Dat is meer dan 18.600 keer "dankjewel"!

Deze vrijdag 11 januari zullen wij de gehandtekende brief overhandigen aan de minister vóór de ministerraad van 10u. Wil u daar graag bij zijn, kom gerust naar de ambstwoning van minister Peeters, Martelaarsplein 19, 1000 Brussel.

Om de petitie te kunnen afdrukken en inbinden, zal ze afgesloten worden op woensdag 9 januari om 23u59. Kent u personen die de brief nog niet  tekenden, maar het wel willen? Verspreid dan snel nog een laatste keer onze oproep aan uw vrienden en familie.

Warme wintergroet,


Katrien & Hilde Van der Biest

naam, woonplaats en bevestiging

2012-12-06 15:42:22

Omdat wij de geloofwaardigheid van de petitie willen behouden, vragen we om je reële naam en woonplaats in te geven. Je mening kan je ventileren bij 'opmerkingen'.

Mogen wij jullie er ook aan herinneren je e-mail te "bevestigen", anders telt je handtekening niet. (Je ontvangt een mail van petitie24.)

Alvast bedankt voor jullie tekenbereidheid. Verspreid de boodschap! We willen met minstens 10.000 namen naar de minister.

Vriendelijke groet,

 


Katrien & Hilde Van der BiestDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.