Stilteruimte / Meditation room Haagse Hogeschool

Neem contact op met de schrijver van de petitie

UPDATE

2016-04-13 08:22:57

Beste dames en heren,

 

Allen bedankt voor het reageren en het zetten van jullie handtekeningen!

Wij hebben begrepen van (ex)-studenten dat er al eerder is geprobeerd om een gebedsruimte te krijgen. Hiervoor wilde de Haagse Hogeschool niets voor doen maar gaf wel de mogelijkheid om in lege lokalen te kunnen bidden. Dit is natuurlijk ook een optie!

Maar het beste lijkt ons om een vaste ruimte hebben waar iedereen welkom is ongeacht geloof! Dus niet specifiek een islamitische ruimte. Studenten van alle religies zijn hier welkom al is het voor bidden, mediteren of smeekbedes. Zolang de studenten een plekje hebben om bijvoorbeeld even tot God te kunnen komen. Zijn er studenten die geen geloof belijden en hebben ze vragen? Dan kunnen ze gerust langskomen!

Kortom IEDEREEN is welkom in de stilteruimte. Wij zullen ons best doen om dit te kunnen realiseren naast onze studie. En wij zullen jullie up to date houden.

 

Vergeet niet jouw vriendenkring, familie en sociale contacten te informeren over de online petitie. Samen staan we sterk!

 

Met vriendelijke groet,

Studenten van de Haagse Hogeschool

 


StudentenDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.