Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman

Neem contact op met de schrijver van de petitie

We gaan de petitie aanbieden aan de Tweede Kamer

2016-02-12 22:45:13

Woensdag 17 februari a.s. om 15.00u. gaan we de petitie aanbieden aan de vaste commissie Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer.

Het blijft belangrijk dat de petitie door zoveel mogelijk mensen wordt ondersteund. U heeft de petitie gelukkig al ondertekend. Laat de stem van het volk horen. Daarom vraag ik u de petitie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Dat kan zijn familie, vrienden, collega’s, begeleiders, ouders etc.

U kunt deze link rondsturen om direct naar de petitie te gaan:
http://www.petities24.com/marc_dullaert_moet_blijven_als_kinderombudsman

Voor verdere informatie en het laatste nieuws bezoekt u:
http://dullaertmoetblijven.nl/

Tot slot: Als u lid van een politieke partij bent, verzoek ik u uw partij en/of Kamerleden te vragen óók de herbenoeming van de heer Dullaert te ondersteunen. Indien u wilt weten wat uw partij tot nu als standpunt heeft uitgewisseld met de initiatiefgroep, kunt u een mail sturen naar mail@dullaertmoetblijven.nl

Met hartelijke groet,

Marieke Lenting

 


C. Lenting

Aanbieden petitie

2016-02-10 11:25:28


De Petitie "Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman" is in minder dan twee weken tijd ruim 36.000 keer ondertekend. De initiatiefneemster van de petitie, Marieke Lenting, heeft samen met andere betrokkenen die zich inzetten voor kinderrechten de Vaste commissie Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer verzocht de petitie in ontvangst te nemen.

Volgens de initiatiefneemster heeft de Tweede Kamer het wettelijk recht de aanstelling van de Kinderombudsman te verlengen.

Met het aanbieden van de petitie hoopt de initiatiefneemster de Tweede Kamer te overtuigen om Marc Dullaert wegens uitstekende prestaties een tweede termijn te geven. De vaste kamercommissie zal het verzoek bespreken in haar vergadeing van 11 februari 2016.


C. LentingDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.