SAMEN KUNNEN WE HET!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Aan de ondertekenaars van de petitie Samen kunnen we het!

2016-01-29 12:57:06

Sinds begin december j.l. ondertekenden zo’n 7000 mensen de petitie en er komen nog elke dag handtekeningen bij. We gaan daarom door met het mobiliseren van de vele duizenden die blijk geven van een andere toon. Zij zijn immers vooral bezig zijn de handen uit de mouwen te steken in talloze initiatieven om vluchtelingen zich welkom te laten voelen. Hen te helpen bij hun verblijf in de AZC’s en bij het vinden van hun weg in ons land.

De vele berichten die bij de petitie geplaatst worden zijn hartverwarmend en de moeite van het lezen waard. Sinds kort is de petitie ook gevonden door een aantal mensen, die niet in staat is zich op een fatsoenlijke democratische manier in de discussie te mengen. Waar het de pan uitvliegt, laten we de hatemails uit de berichten verwijderen.

Wij scharen ons achter het manifest van Vluchtelingenwerk Nederland: Samen maken we het verschil, te lezen op www.vluchtelingenwerk.nl

Samen kunnen we het!
Wij vragen u als ondertekenaars om door te gaan met het werven van handtekeningen onder onze www.petities24.com/samenkunnenwehet en door te gaan met het plaatsen van berichten op onze facebookpagina ‘Samen kunnen we het’ en de daarop staande berichten te liken. Om het zo mede mogelijk te maken vluchtelingen een plek te laten vinden in de Nederlandse samenleving.

Namens de kerngroep Samen kunnen we het!


Tineke van den Klinkenberg

Aan de ondertekenaars van de petitie Samen kunnen we het!

2015-12-22 16:21:33

We willen jullie graag informeren over het volgende.

Afgelopen zondag hebben we een facebookpagina gemaakt voor de petitie Samen kunnen we het! te openen via de volgende link: https://www.facebook.com/samenkunnenwehet/

We willen jullie vragen deze link te delen met jullie netwerk en de daarop staande petitie te liken.
Via de link komen mensen gemakkelijker bij de petitie terecht. We merken nu al dat het aantal ondertekenaars sinds we op facebook zitten behoorlijk stijgt naar 3000 ondertekenaars.
Vraag hen ook weer de link te delen en de petitie te liken.

Een andere toon in het debat is hard nodig  na de gebeurtenissen van de afgelopen week in Geldermalsen (inspraakbijeenkomst, Pannerden (Somalisch gezin bedreigd) en Dordrecht (moskee bezet).
Er zijn zoveel mensen op een positieve manier actief rond de vluchtelingen en het zou goed zijn als dat positieve geluid een gezicht krijgt via deze petitie.

We gaan voor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vast dank en hartelijke groet,


Tineke van den Klinkenberg

Bericht aan de ondertekenaars van de petitie Samen kunnen we het!

2015-12-09 10:33:44

Beste allen,

Hartelijk dank voor je steun aan de petitie Samen kunnen we het! en voor de vele fantastische reacties die er bij zijn geplaatst.

In het hele land wordt de petitie nu getekend en er zijn inmiddels in een week tijd ruim 1700 handtekeningen onder gezet. Dat is een mooi resultaat. Maar het kan nog beter. Als een ieder die de petitie heeft getekend er nog 10 namen onder weet te organiseren, dan moet het aantal van 20.000 ondertekenaars te halen zijn.

Als initiatiefcomité zullen wij ook nog een aantal bekende Nederlanders, die vele volgers via twitter hebben, vragen de petitie te verspreiden. Mochten jullie mensen kennen die we daarvoor kunnen benaderen dan horen we dat graag.

De ondertekenaars in Amsterdam en omgeving willen we er nog op wijzen dat er in de Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14 in Amsterdam op 13 december om 15.00 uur een Benefietconcert vluchtelingen wordt gehouden.

Voor nu, nogmaals hartelijk dank voor de steun. Wij houden jullie op de hoogte.

Een hartelijke groet,

namens het initiatief comité

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tineke van den Klinkenberg


Tineke van den KlinkenbergDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.