Voetpad/fietspad in de Stenenstraat

Dag iedereen,

we hebben een idee...

We waren vorige week aan het wandelen in de Stenenstraat en ik had eigenlijk echt schrik dat de auto's ons gingen aanrijden. Zowel als het klaar is, maar zeker in het donker. Het is daar SUPER gevaarlijk. Nu hadden we de bedenking om dit eens te melden op de gemeente in Buggenhout. Met de verkiezingen in het achterhoofd, zou het wel eens kunnen zijn dat ze er oor naar hebben. Ik zou willen vragen of ze een voetpad willen aanleggen in de Stenenstraat .Qua veiligheid van onze kindjes (èn van ons)  bvb naar school of naar de bib, komt dit alleen maar ten goede. Er zijn meerdere nieuwe wijken die uitkomen in de Stenenstraat met ook allemaal jonge koppels... Dus hadden we de idee...als we met een ganse groep (hevige) dames (of heren) dit kunnen voorleggen aan Geert Hermans (eerste schepen), dan heeft het misschien nog meer kans op slagen.

Groetjes

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Kim Carlier toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...