Stop verkoop Uggs in onze schoenenwinkels (=dierenleed)

Vele schoenenwinkels verkopen nog steeds UGGS. Wie tegen dierenleed is, kan deze producten niet goedkeuren noch promoten.

Het schoenenmerk Ugg maakt gebruik van Australische merinoschapen. Helaas worden de merinoschapen voor UGGS niet geschoren maar geslacht; de schoen is gemaakt van de binnenstebuiten gekeerde huid van het schaap. De schapen worden vaak aan hun poten vastgebonden. Er worden staarten afgeknipt en er vindt castratie plaats (beiden zonder verdoving). Dit samen met de zogenaamde mulesing. Dit is het wegsnijden van de huid rond het achterwerk, het gebeurt eveneens zonder verdoving.

Sommige schapen zijn niet gemulesed, maar dat betekent niet dat de schapen een goed leven hebben gehad. Daarnaast biedt UGG geen openheid. Ze communiceren niets over de bedrijven waar de schapen vandaan komen

http://bit.ly/19xg44y

https://www.bontvoordieren.nl/australische-merinowol-op-pijnlijke-wijze-verkregen/

Graag zien we deze gruwelproducten verdwijnen uit de vele schoenenwinkels !

Teken je even mee?

Alvast bedankt voor de steun.ugly.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...