Stop Katinka Simonse a.k.a.Tinkebell

Katinka Simonse, ook bekend met de naam TINKEBELL. Is een 31 jarige vrouw woonachtig in Amsterdam, die haar eigen dieren dood in de naam van "kunst ? De Dierenbescherming heeft in het verleden geprobeerd met de kunstenares een gesprek aan te gaan om haar de mening van de Dierenbescherming en waarschijnlijk van vele Nederlanders te laten weten, maar dit heeft tot niets geleid. Deze mevrouw wil kennelijk veel aandacht en probeert dit te verkrijgen door schokkende dingen te doen en te zeggen. De Dierenbescherming respecteert kunst, maar vindt dat ook in kunstuitingen de eigen waarde van de dieren (ook van dode dieren) altijd gerespecteerd moet worden. Op haar website laat ze op een onsmakelijke manier zien hoe zij de dieren verwerkt tot kunst (b.v. het villen van katten en de huiden gebruiken om tassen van te maken). Wij vinden deze gang van zaken verwerpelijk en dieronwaardig!!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Laura E. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.