Save Skatepark Westblaak

De gemeente Rotterdam heeft op 16 mei 2012 besloten om het Skatepark Westblaak te Rotterdam per direct af te sluiten

Na 12 jaar is de ontmoetingsplaats voor de skateboarders, bmx-ers en in-line skaters van Rotterdam en omstreken gesloten.

Volgens de gemeente Rotterdam voldoen de toestellen niet meer aan de gewenste veiligheidseisen. Voor de toestellen staat een houdsbaarheidsdatum van 10 jaar dus dit moet toch niet helemaal als een volslagen verrassing komen.

Per jaar maakten er meer dan 35.000 jongeren gebruik van deze plek in het centrum van Rotterdam. Er werden skatelessen gegeven aan de allerkleinste, hard geskate of relaxed gechilled op een van de bankjes. Door de jaren heen zijn er diverse evenementen geweest die nationale maar ook internationale bekendheid genieten.

Nu het mooie weer aanbreekt en de vakanties weer aanbreken is het dubbel zuur voor iedereen die dagelijks van het skatepark geniet.

Maar we laten ons zeker niet zomaar aan de kant zetten!

Deel deze petitie, like onze facebookpagina en schreeuw het van de daken.

Dus laat je horen dan! En teken deze petitie voor het behoud van Skatepark Westblaak!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.