Red de sereniteit van de Patrasche site

De unieke site van het Gefusilleerdenoord in Oostakker wordt opengesteld voor het publiek. Hiervoor zouden bunkers worden afgebroken, en ook de ommuring wil men verwijderen. Wij, vrienden en sympathisanten van Patrasche, een organisatie die heel kwetsbare jongeren opnieuw een toekomst geeft, aanvaarden dit niet en vragen daarom met aandrang deze site NIET te bruuskeren en bereid te zijn alternatieven te bespreken.   De site is een "unieke" en "stille" entiteit niet alleen met een hoge historische waarde maar ook en vooral met een therapeutische gevoeligheid dankzij Patrasche. In Vlaanderen is de hulpverleningscontext van Patrasche, waarop heel veel mensen beroep doen, UNIEK en moet dus au sérieux genomen worden. IMG_20181010_151642_resized_20181010_063545731_(1).jpgIMG_8253.jpg


Patrasche VZW Animal Assisted Therapy Belgium    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Patrasche VZW Animal Assisted Therapy Belgium toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.