Petitie tegen vrachtwagenverbod Europalaan

Het kan niet zo zijn dat er middels een subsidie vanuit de provincie om een dorpskern te ontlasten, zowel economisch als milieutechnisch, een weg, Europalaan wordt aangepast. Met fluisterasfalt, turborotondes ( voor het vrachtverkeer), gesubsidieerde aanpassingen aan woningen ivm geluids isolatie. En dat daar dan een vrachtwagenverbod gaat komen ?! Te gek voor woorden.

En wij, Eindhovenseweg, waar helemaal niets aangepast is en de huizen dichter aan de weg staan. Wij krijgen dadelijk AL het vrachtverkeer, dus wat eerst altijd over de Europalaan en Eindhovenseweg verdeeld was krijgen wij nu allemaal. 

En kom aub NIET met de uitleg dat dat tijdelijk is, totdat de nieuwe N69 er ligt. Dit gaat namelijk nog jaren duren, als hij er al ooit komt. 

Stuur dan, zoals oorspronkelijk het plan was, het vrachtverkeer via de Europalaan die daarvoor is aangepast. Anders is de subsidie gewoon weggegooid.

Rob Geldens

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Rob Geldens toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...