Petitie tegen bomenkap wetteren-zuidlaan

ZUIDLAAN – WETTEREN

Petitie tegen de kap van 33 halve eeuw oude eiken bomen.

Door de heraanleg van de Zuidlaan/Acaciastraat worden er 33 eiken bomen gerooid van een halve eeuw oud, dit ter hoogte van de Bloemluststraat. Deze bomen moeten weg voor bredere fietspaden en een nieuw keerpunt voor auto’s komende van winkelcentrum BON APP.

Er zijn andere, eveneens veilige oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat deze bomen niet hoeven gerooid te worden. Met deze petitie willen we het gemeentebestuur vragen om een alternatieve oplossing te zoeken waarin deze bomen kunnen blijven.

Deze eiken bomen zorgen ervoor dat de Zuidlaan een knappe laan is, dewelke de inkompoort richting centrum vormt. Eiken bomen kunnen 800 jaar worden, we mogen deze kap niet toelaten, dit is toekomstig erfgoed hetwelke het gemeentebestuur zal vernietigen.

Wil je ook dat deze bomen behouden blijven, teken dan de petitie, het is een kleine moeite en samen staan we sterk.

Mogen we nog vragen deze petitie naar zoveel mogelijk mensen door te sturen?

Alvast bedankt

WIJ TELLEN OOK! LAAT ONS STAAN!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Wouter Bracke om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )