parkeerplaatsen keerrotonde achtergracht

keerrotonde_achtergracht1.jpgBeste bewoner(s) van de Achtergracht en Weesp,

Sinds 29 maart 2021 is het betaald parkeren in Weesp uitgebreid waaronder nu dus ook het laatste (doodlopende)gedeelte van de Achtergracht. De gemeente zegt hiermee de parkeerdruk te verlagen en de openbare ruimte efficiënter te gebruiken waardoor Weesp leefbaar blijft. Bewoners en ondernemers krijgen zo meer ruimte in hun buurt om te parkeren – aldus de gemeente.

De consequentie is echter wel dat de regels strenger gehandhaafd worden en dat eerder gedoogde parkeerplaatsen komen te vervallen. Of anders gezegd, parkeren in de keerrotonde is verboden want dit zijn geen officiële parkeerplaatsen. Nu is het zo dat hiermee bijna 8 tot 10 parkeerplaatsen verdwijnen en dus juist voor parkeerdruk zorgen.

Wij, de bewoners van de Achtergracht, willen dat de 8 tot 10 parkeerplaatsen in de keerrotonde blijven en gelegaliseerd worden door de Gemeente zodat er minder parkeerdruk ontstaat in plaats van meer.

Uw steun is nodig. Teken de petitie (zonder Facebook want niet iedereen heeft dit). Delen mag! Na ondertekening krijgt u een e-mail (check spam), hier moet u de ondertekening bevestigen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Bewoners Achtergracht toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...