Mees moet op hockey blijven

Mees wil misschien van hockey af, dit wil ik natuurlijk niet. Hij is een hele goede speler en is een verdediger die wij nodig hebben, zeker nu er nog maar weinig verdedigers zijn. Ook zou ik het jammer vinden want ik speel nu al zo'n 8 jaar samen met hem. Ik heb met hem een deal gemaakt dat als ik 500 handtekening krijg dat hij dan sowieso op hockey blijft, maar misschien naar een ander team gaat. Als ik de 1000 of meer haal, wat ik hoop dat ik haal, dan blijft hij mij op hockey en zelfs in het team. 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Lucas Loman toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen. We zullen deze petitie adverteren voor mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.