Marketing Leeuwarden moet blijven!

 

In deze tijd van crisis en recessie wil het college van B&W de regie van City marketing weer in handen nemen. Weer terug naar af, terwijl we juist in deze tijd een goede stimulans nodig hebben voor onze stad. Eén die Marketing Leeuwarden ons heeft gebracht en kan blijven brengen!

 

 

 

Wij

ondernemers, winkeliers, inwoners en alle andere mensen die Leeuwarden een warm hart toedragen

 

Constateren

dat het opheffen van Marketing Leeuwarden een slechte zaak is. Het college van B&W wil de regie weer terug nemen. Iets wat ook gedaan werd vóór het ontstaan van Marketing Leeuwarden, en niet de gewenste bijdrage opleverde voor het imago van onze stad. Door de onafhankelijkheid en betrokkenheid van Marketing Leeuwarden is dit imago enorm opgekrikt. Dit hebben we als winkeliers, ondernemers, en alle betrokkenen hard nodig. Juist in deze tijden!

 

Daarom verzoeken we

een stop op het plan van het college van B&W om City Marketing terug te nemen in eigen hand. Marketing Leeuwarden moet blijven, in deze vorm, als onafhankelijk instituut met een warm hart voor Leeuwarden! Want.. dat was het mooie van Leeuwarden!

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Annemarie Lindeboom toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.