KU LEUVEN WIL OPNIEUW GRUWELIJKE DIERPROEVEN MET APEN !

Beste Dierenvrienden ,

Zoals jullie ook wellicht al zullen vernomen hebben wil de KU Leuven opnieuw starten met gruwelijke dierproeven op apen.  Dit kunnen we niet zomaar laten gebeuren , daarom heb ik deze petitie opgestart. Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk mensen met het hart op de juiste plaats te kunnen bereiken , ik zorg er voor dat alles bij de juiste instanties zal worden bezorgd !! Wil je ook niet dat apen weer vreselijk zullen lijden in de ijzig kille en doodse laboratoria , teken dan aub deze petitie !! Stuur dit ook door naar familie , vrienden en kennissen . Ik hou jullie via Facebook op de hoogte van het verloop van deze petitie , alvast vriendelijk bedankt !!

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Daisy van Roeyen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...