Kringloopwinkel “het pakhuis” Behouden

AEAC0EEC-815D-4B6D-AC0C-0E94BEBA1842.jpegKringloopwinkel Zandvoort “het pakhuis” de plek waar iedereen altijd welkom is voor koffie een praatje of natuurlijk 2dehands spulletjes. 

Voor vele mensen is op donderdag vrijdag en/of zaterdag een dag invulling om even langs te gaan bij het pakhuis. 

Helaas willen ze op de plek van het pakhuis nieuwe woningen gaan bouwen. Waar natuurlijk begrip voor is vanwege het te kort aan woningen.

Maar het pakhuis krijgt tot grote verbazing geen nieuwe plek toegewezen! Terwijl er vele panden leeg staan in Zandvoort. 

Althans er word een mogelijkheid geboden met een heel lang prijskaartje. Dit is natuurlijk onmogelijk en zeker niet haalbaar. 

In de winkel zijn we een petitie gestart maar nu ook mogelijk online om meer mensen te kunnen bereiken. 

Ons doel is natuurlijk duidelijk. Wij willen in Zandvoort een punt waar we naar toe kunnen voor een 2e hands wasmachine of een kopje koffie. 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Marielle toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...